Μπάμπης Μακρίδης: Πρώτος Έλληνας σκόρερ στην Ευρώπη με 11 γκολ σε 11 ματς! (vid)

Μπάμπης Μακρίδης: Πρώτος Έλληνας σκόρερ στην Ευρώπη με 11 γκολ σε 11 ματς! (vid)

bet365

Ο Έλληνας φορ που σκοράρει κατά μέσο όρο ένα γκολ σε κάθε ματς με την Β΄ ομάδα της Γκλάντμπαχ, πήρε προαγωγή στους πρωτοπόρους της Bundesliga! Το μεγάλο άλμα του Μπάμπη Μακρίδη.

Λαμία - Παναιτωλικός με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Ο Μπάμπης Μακρίδης φαντάζει ως το next big thing της Γκλάντμπαχ. Ο 23χρονος επιθετικός με καταγωγή από τον Ξηροπόταμο Θεσσαλονικής αναγορεύεται ως ο μεγάλος σταρ στην δεύτερη ομάδα της Γκλάντμπαχ έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής 11 γκολ σε ισάριθμα ματς (988 λεπτά)!

Οι εμφανίσεις του στη Regionalliga (Δ΄ κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου), μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Ο Μακρίδης, η περίπτωση του οποίου θυμίζει Μήτρογλου, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Βερλ παίρνοντας την σεζόν 2016/17 μεταγραφή στην Μπορούσια.

Είναι χαρακτηριστικό πως λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων του με τις «ρεζέρβες» της Γκλάντμπαχ πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα, καθώς συμπεριελήφθη στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, όπου το σύνολο του Μάρκο Ρόζε επικράτησε με 5-1.

Ο Μακρίδης πραγματοποίησε το «βάπτισμα του πυρός» στον πάγκο των «πουλαριών» δίχως ωστόσο να χρησιμοποιηθεί.

Δείτε τον Μπάμπη Μακρίδη εν δράσει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα