Κέρδισε νέο συμβόλαιο στη Βέρντερ ο Καπίνο!

Κέρδισε νέο συμβόλαιο στη Βέρντερ ο Καπίνο!

Κώστας Ζάλιαρης
Κέρδισε νέο συμβόλαιο στη Βέρντερ ο Καπίνο!

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βέρντερ Βρέμης, με τους ανθρώπους της ομάδας να στάζουν μέλι για τον επαγγελματισμό, τη νοοτροπία του και τις ικανότητές του!

Ο Έλληνας γκολκίπερ μετακινήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στη γερμανική ομάδα το καλοκαίρι του 2018 και κέρδισε το νέο συμβόλαιο με το σπαθί του, βάσει των όσων είχε παρουσιάσει στις προπονήσεις, του τρόπου με τον οποίο προσέγγιζε τις υποχρεώσεις του, φυσικά τις επιδόσεις του, αλλά και τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε όταν πήρε ευκαιρίες κάτω απ' τα γκολπόστ.

«Την περασμένη σεζόν απέδειξε πως είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν χρειάζεται να προσφέρει. Είμαστε τρομερά ικανοποιημένοι μαζί του» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της Βέρντερ, Φρανκ Μπάουμαν, με τον κόουτς της ομάδας, Φλοριάν Κόφελντ να δηλώνει: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εκφράσω την εκτίμηση που του τρέφω. Ο Στέφανος είναι τρομερή μονάδα για την ομάδα. Καθημερινά στην προπόνηση τα δίνει όλα, ενώ είναι σημαντική η συμβολή του και εκτός γηπέδου και δεν θέλαμε να χάσουμε αυτά τα χαρακτηριστικά».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα