Νίκη... σωτηρίας η Βόλφσμπουργκ (vid)

Gazzetta team
Νίκη... σωτηρίας η Βόλφσμπουργκ (vid)

bet365

H Bόλφσμπουργκ πήρε... εξάποντο στην έδρα της Φράιμπουργκ, επικράτησε 2-0 κι έκανε μεγάλο βήμα παραμονής! Ε«Χ»ασε την ευκαιρία η Κολωνία, νίκη για Γκλάντμπαχ.

Νίκη παραμονής για τη Βόλφμπουργκ στο «Σβαρτσβαλντ Στάντιον», επικράτησε 2-0 της Φράιμπουργκ στο ντέρμπι και βρέθηκε στο +9 από την Κολωνία! Ηταν η πρώτη νίκη από τον Γενάρη για τους Λύκους, οι οποίοι είχαν καθαρό μυαλό και ουσία στο παιχνίδι της. Ο Λαμπαντία χρειάστηκε έξι ματς για να πανηγυρίσει το τρίποντο. Ιδανικό ξεκίνημα, με τον Ντινταβι να ανοίγει το σκορ στο 2ο λεπτό και τον 28χροο Γερμανό να διαμορφώνει το σκορ στο 83'!

Με ανατροπή η Γκλάντμπαχ
Η Γκλάντμπαχ επιβλήθηκε με 2-1 της Χέρτα με ανατροπή και παραμένει στο κυνήγι της Ευρώπης. Οι Βερολινέζοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και πήραν το προβάδισμα στο 40’, όταν ο Βέστεργκαρντ στην προσπάθειά του να διώξει, έστρωσε την μπάλα στον Καλού που από κοντά έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη και μπορεί το γκολ του Χέρμαν να ακυρώθηκε με τη βοήθεια του VAR, αλλά στο 75’ εκείνο του Αζάρ μέτρησε κανονικά για το 1-1. Ο Βέλγος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μπορούσια και έκανε το τελικό 2-1 στο 79’ με πέναλτι.

Δυσκολεύει πολύ για την Κολωνία
Το εντός έδρας ματς με την 16η Κολωνία ήταν τελικός για την Κολωνία, η οποία μπήκε όπως έπρεπε και στο 7' άνοιξε το σκορ με τον Εκτορ μετά τη σέντρα του Μπίτενκουρ. Το ημίχρονο βγήκε με τη Μάιντς να παίρνει την μπάλα αλλά να μην απειλεί ουσιαστικά τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 48' με τον Τερόντε. Η ευκαιρία, όμως, χάθηκε και αμέσως μετά, στο 50', η τιμωρία ήρθε από το 1-1 του Ντε Μπλάσις, με το οποίο η Μάιντς κράτησε στο -6 την Κολωνία που μάλλον ικανοποιημένη θα πρέπει να είναι που δεν έχασε κιόλας στο τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα