Μπάγερν - Αμβούργο 6-0

Gazzetta team
Μπάγερν - Αμβούργο 6-0

bet365

Το Αμβούργο ταξίδεψε στο Μόναχο και γνώρισε και φέτος τη συντριβή με 6-0. Νίκες για Χόφενχαϊμ, Άουγκσμπουργκ, στο μηδέν έμειναν Χέρτα και Φράιμπουργκ.

Το αναμενόμενο έγινε στο Μόναχο και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο το Αμβούργο γνώρισε τη συντριβή από την Μπάγερν στο ματς που ο Λεβαντόφσκι έγραψε ιστορία, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση των ξένων σκόρερ όλων των εποχών για τους Βαυαρούς.

Μάλαγα – Μπαρτσελόνα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως είναι φυσικό ανάλυση δεν μπορεί να γίνει για το παιχνίδι, καθώς το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 στο ημίχρονο. Ο Ριμπερί έκανε το 1-0 στο 8’, αφού πέρασε και τον Ματένια, ενώ στο 12’ ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ματς με κεφαλιά για το 2-0. Στο 19’ ο Πολωνός σκόραρε και πάλι για το 3-0, ενώ άλλα τόσα γκολ δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη. Στο 55’ ήταν η σειρά του Ρόμπεν να σκοράρει για το 4-0, με τον Ριμπερί να κάνει το 5-0 στο 81’, τον Λεβαντόφσκι να χάνει πέναλτι στο 86’, αλλά να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 90’ για το τελικό 6-0 και το χατ τρικ του.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Αλάμπα, Χούμελς, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ (46’ Τολισό – 65’ Ρούντι), Μίλερ, Ρόμπεν (63’ Τιάγκο), Ριμπερί, Λεβαντόφσκι

Αμβούργο (Μπερντ Χόλερμπαχ): Ματένια, Ντίκμαϊερ (24’ Γιάνιτσιτς), Σακάι, Παπαδόπουλος, Φαν Ντρόνγκελεν, Ντάγκλας Σάντος, Γιουνγκ, Γουάλας (70’ Φάγκνομαν), Χαντ (87’ Τζάτα), Κόστιτς, Σίπλοκ

Ελπίζει για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ
Η Χόφενχαϊμ κέρδισε με 3-0 την Βόλφσμπουργκ και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για νέα ευρωπαϊκή έξοδο. Οι γηπεδούχοι έδωσαν αρχικά χώρο στους Λύκους, αλλά ήταν τακτική που τους ευνόησε, καθώς ήταν πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, χάνοντας τις πρώτες ευκαιρίες. Το γκολ ήρθε γρήγορα, με τον Σουλτς να κάνει το 1-0 στο 18’ και τους παίκτες του Νάγκελζμαν να είναι καλύτεροι, χάνοντας και άλλες ευκαιρίες. Επρεπε, όμως, να φτάσουμε στο τέλος για να τελειώσουν τα πάντα, με τον Γκνάμπρι να κάνει το 2-0 στο 77’ και τον Γκιλαβογκί να σκοράρει σε λάθος εστία για το 3-0 στο 80’.

Μια χαρά η Αουγκσμπουργκ!
Η έξοδος στην Ευρώπη δεν είναι και το πιο πιθανό αλλά η φετινή σεζόν είναι πολύ καλή για την Αουγκσμπουργκ, η οποία πλέον το απολαμβάνει και φαίνεται. Το κατάλαβε άλλωστε και το Ανόβερο, το οποίο υποδέχθηκε τους Βαυαρούς και ηττήθηκε με 1-3, βλέποντας τους να πάνε στο +3. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα και στο 26' ο Καϊούμπι σέντραρε ωραία για τον Γκρέγκοριτς, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 37' με το σουτ του Σανέ αλλά στο 45' ο Κατσάρ έκανε το 1-2 για την Αουγκσμπουργκ, η οποία ήταν σοβαρή στο δεύτερο μέρος και κλείδωσε το τρίποντο στο 83' με το δεύτερο γκολ του Γκρέγκοριτς, μετά την ασίστ του Μαξ.

Δεν ξεκολλάει η Χέρτα
Ενα μήνα χωρίς γκολ συμπλήρωσε η Χέρτα, η οποία φιλοξένησε τη Φράιμπουργκ και έμεινε στο 0-0. Αποτέλεσμα που θεωρείται δίκαιο με βάση όσα έδειξαν οι δύο ομάδες, οι οποίες πρόσεχαν κυρίως τις άμυνες τους. Οι λίγες καλές φάσεις που έγιναν χάθηκαν από τον Ιμπίσεβιτς κι έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με τη Φράιμπουργκ να παίρνει σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα