Αννόβερο - Λεβερκούζεν 4-4

Αννόβερο - Λεβερκούζεν 4-4

Gazzetta team
Αννόβερο - Λεβερκούζεν 4-4

bet365

Σε ένα απίθανο ματς, Αννόβερο και Λεβερκούζεν αποχαιρέτησαν το 2017 με... οχτώ γκολ (4-4). Το... έσωσαν στο τέλος οι γηπεδούχοι.

Απίθανο ματς στην HDI-Arena, αφού Αννόβερο και Λεβερκούζεν αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές, αλλά ήταν αυτοί που ισοφάρισαν στο τέλος κι έσωσαν την παρτίδα. Ετσι, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στη 2η θέση.

Οι «ασπιρίνες» προηγήθηκαν στο 11' με τον Μπραντ, ωστόσο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν τα κενά στην αντίπαλη εστία και σε εννέα λεπτά είχαν γυρίσει το ματς. Στο 12ο λεπτό ο Μπεμπού έκανε το 1-1 και στο 21' ο Φούλκρουντ με πέναλτι πέτυχε το 2-1. Η απάντηση της Λεβερκούζεν άμεση και στο 25' ο Μεχμένχτι από ασίστ του Μπελαραμπί έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Πάντως, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το Αννόβερο μπροστά στο σκορ, αφού ο Κλάους στο 45' πέτυχε το 3-2. Οι «ασπιρίνες» κατάφεραν σε 20 λεπτά στην επανάληψη να κάνουν την ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Μπέιλι. Ο Τζαμαϊκανός ήταν εξαιρετικός, μπήκε στο 46' και πέτυχε δυο γκολ (47' και 65'). Ωστόσο, το Αννόβερο πήρε το βαθμό, με τον Κορμπ να ισοφαρίζει στο 83'. Ο Ρέτσος έπαιξε σε όλο το ματς.

Ганновер - Байер Леверкузен. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα