Αμβούργο - Μπάγερν 0-1

Gazzetta team
Αμβούργο - Μπάγερν 0-1

bet365

Το Αμβούργο έπαιξε με πάθος, αλλά και με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Μπάγερν.

Αυτή τη φορά στο Αμβούργο τα γκολ δεν έπεσαν βροχή και η Μπάγερν έπρεπε να φτύσει αίμα για να κερδίσει με 1-0 και να πιάσει την Ντόρτμουντ στην κορυφή. Οι Βαυαροί τα βρήκαν δύσκολα από το ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πολύ πάθος, αλλά στο 40’ ήρθε η καταστροφή. Ο Γιουνγκ αποβλήθηκε για φάουλ στον Κομάν και τα πάντα άλλαξαν.

Παρόλα αυτά, οι Δεινόσαυροι δεν τα παράτησαν. Ίσα-ίσα προσπάθησαν περισσότερο ακόμη και όταν στο 52’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Τολισό. Μέχρι το 70’ οι παίκτες του Γκίζντολ στάθηκαν πολύ καλά, αλλά στη συνέχεια φάνηκε η κούραση και η Μπάγερν θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ. Τολισό (70’, 83’ δοκάρι) και Τιάγκο (71’, 82’) δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Αμβούργο (Μάρκους Γκίζντολ): Ματένια, Ντάγκλας Σάντος, Παπαδόπουλος, Βαν Ντρόγκελεν (76’ Ίτο), Μαβράι, Ντίκμαϊερ, Σακάι, Γιουνγκ, Χαντ (62’ Χόλτμπι), Χαν (76’ Κόστιτς), Γουντ

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Ραφίνια, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Τολισό, Βιδάλ, Ροδρίγκες (46’ Μίλερ – 55’ Τιάγκο), Ρόμπεν, Κομάν (90+3’ Κίμιχ), Λεβαντόφσκι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα