Δώνης: «Δικαιωμένος για τη Στουτγκάρδη»

Δώνης: «Δικαιωμένος για τη Στουτγκάρδη»

Κώστας Ζάλιαρης
Δώνης: «Δικαιωμένος για τη Στουτγκάρδη»

bet365

Έχοντας πετύχει και το πρώτο του γκολ στη Bundesliga την περασμένη αγωνιστική, ο Τάσος Δώνης τόνισε πως θεωρεί ήδη σωστή την επιλογή που έκανε το καλοκαίρι να μετακομίσει στη Στουτγκάρδη.

Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λ. με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ντιμπάλα ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο νεαρός διεθνής φορ, μίλησε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του γερμανικού συλλόγου, το μεσημέρι της Τετάρτης και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν η σωστή απόφαση να έρθω στη Στουτγκάρδη. Αισθάνομαι ήδη πολύ άνετα και είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με καλούς ανθρώπους και κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και στέκεται στο πλευρό της ομάδας. Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα κάθε φορά που παίζουμε. Η ομάδα μας έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πραγματικά το χαίρομαι κάθε φορά που βρίσκομαι μαζί τους στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Η Bundesliga είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα με τρομερές εικόνες στα γήπεδα».

Όσον αφορά το πρώτο του γκολ στη Γερμανία, την περασμένη Παρασκευή απέναντι στην Κολωνία, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα εκείνης της στιγμής. Μακάρι να βοηθήσω με περισσότερα γκολ».

Ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με την Λειψία, δήλωσε: «Είναι μια από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος και θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα