Bundesliga: Ματσάρα χωρίς νικητή στη Στουτγκάρδη, «μοιρασιά» για Άουγκσμπουργκ και Κολωνία

bundesliga_stut_heid

bet365

Την ευκαιρία να βρεθεί «αγκαλιά» με την έξοδό της στο Champions League της επόμενης περιόδου έχασε η Στουτγκάρδη, καθώς ήρθε ισόπαλη με σκορ 3-3 απέναντι στη Χάιντενχαϊμ.

Στουτγκάρδη και Χάιντενχαϊμ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 3-3 σε εκπληκτικό παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Bundesliga. Οι Σουηβοί αν και προηγήθηκαν με 2-0, το μόνο που κατάφεραν ήταν να... σώσουν την παρτίδα με το γκολ του Ουντάβ στο 90΄+8, με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό 3-3.

Μετά την γκέλα της Λειψίας (0-0) με τη Μάιντς, η Στουτγκάρδη με νίκη θα ξέφευγε στο +9 από τους Ταύρους, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει απέναντι σε μία «αδιάφορη» βαθμολογικά ομάδα. Μάλιστα, είδε και τη διαφορά του +6 που είχε από την τέταρτη Ντόρτμουντ πριν την έναρξη της 27ης αγωνιστικής να μειώνεται στο +4, επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Bundesliga.

«Μοιρασιά» για Άουγκσμπουργκ και Κολωνία

Άουγκσμπουργκ και Κολωνία ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στη «WWK ARENA», σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με το τέρμα του Αρν Μάιερ που έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με το γκολ του Ντέιβι Ζέλκε στο 33', γράφοντας το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Επέστρεψε από το 2-0 σε 2-2 η Ντάρμσταντ

Μπόχουμ και Ντάρμσταντ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2, με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν από το 2-0 σε 2-2. Οι γηπεδούχοι με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φίλιπ Χόφμαν (29', 48') που έκανε «ντοπιέτα» προηγήθηκαν με 2-0, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν τελευταίοι. Με το γκολ του Σκάρκε (62') και του Βίλελμσον στο 76ο λεπτό, η ομάδα του Τόρστεν Λίμπερκνεχτ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Vonovia Ruhrstadion».

Η βαθμολογία:

bundesliga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα