Μίλαν: Πρώτος στόχος ο «killer» Γκιρασί

guirassy

bet365

Σύμφωνα με τον Σάντι Αούνα του «Foot Mercato» ο Σερού Γκιρασί είναι προτεραιότητα για τη Μίλαν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, ενώ και η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Η Στουτγκάρδη έκανε μια υπερβατική σεζόν, καθώς από εκεί που έδινε μάχη για να παραμείνει στην Bundesliga φέτος βγηκε στο Champions League, ούσα μάλιστα στην 3η θέση, πάνω από τη Λειψία και τη φιναλίστ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, Ντόρτμουντ. Εκ των πρωταγωνιστών των Σουηβών ήταν ο αρχισκόρερ Σερού Γκιρασί, ο οποίος έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Foot Mercato», Σάντι Αούνα, ο 28χρονος επιθετικός που είναι διεθνής με τη Γουινέα αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τη Μίλαν. Οι Ροσονέρι δεδομένα θα κινηθούν για «9αρι» από τη στιγμή που ο Ολιβιέ Ζιρού μετακόμισε στο MLS για λογαριασμό της LA FC και μπορούν να κάνουν δικό τους τον Αφρικανό φορ αν ενεργοποιήσουν τη ρήτρα ύψους 17,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως οι Μιλανέζοι δεδομένα δεν παίζουν μόνοι τους για τον Γκιρασί, καθώς για την περίπτωση του υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Ντόρτμουντ. Ο Γκριρασί την τρέχουσα σεζόν έχει 28 γκολ σε 29 εμφανίσεις μέσα στη σεζόν, εκ των οποίων τα 26 στην Bundesliga, όντας ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω από τον Χάρι Κέιν των 36 γκολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα