Βλαχοδήμος: Πιθανός αντικαταστάτης του Νίμπελ στην Στουτγκάρδη ο Έλληνας κίπερ γράφουν οι Γερμανοί

vlachodimos_nottingham_forest

bet365

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι μαζί με τον Στέφαν Ορτέγκα της Μάντσεστερ Σίτι οι δύο πιθανότεροι αντικαταστάτες του Νίμπελ στην Στουτγκάρδη αν εκείνος αποχωρήσει.

Το γερμανικό «Kicker» αποκάλυψε πως έχει προκύψει ένας νέος μνηστήρας για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που έχει απωλέσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γερμανικού μέσου ο 29χρονος Έλληνας τερματοφύλακας είναι μαζί με τον δεύτερο τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, Στέφαν Ορτέγκα οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να διαδεχθούν τον Αλεξάντερ Νίμπελ της Στουγκάρδης, αν εκείνος αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Γερμανός κίπερ αγωνίζεται ως δανεικός στην Στουτγκάρδη από την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και στην συμφωνία δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Σίγουρα, οι «Σουηβοί» θα κάνουν μία προσπάθεια να τον κρατήσουν, όμως αυτό δεν θα είναι εύκολο. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές κρατώντας έντεκα φορές ανέπαφη την εστία του.

Κάπως έτσι η Στουτγκάρδη έχει ήδη αρχίσει να κοιτάζει άλλες περιπτώσεις ξεχωρίζοντας αυτές του Βλαχοδήμου, που είναι παιδί της ομάδας και του Στέφαν Ορτέγκα της Σίτι.

Ο Βλαχοδήμος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες των «Σουηβών», όπου παρέμεινε για 14 χρόνια, μέχρι να αποχωρήσει ως ελεύθερος τον Γενάρη του 2016 για τον Παναθηναϊκό, έχοντας κάνει μόλις τρεις συμμετοχές με την μεγάλη ομάδα του γερμανικού κλαμπ. Ο Έλληνας κίπερ έχει παίξει φέτος μόλις σε εννέα παιχνίδια κρατώντας δύο φορές ανέπαφη την εστία του, έχοντας χάσει την θέση του βασικού από τον Τέρνερ. Το συμβόλαιό του με την Νότιγχαμ Φόρεστ λήγει το καλοκαίρι του 2027, κάτι που σημαίνει πως θα απαιτηθούν χρήματα για να γίνει η μεταγραφή, με τα «Tricky Trees» να έχουν πληρώσει και 4,9 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του. Το ρεπορτάζ «υπογραμμίζει» πως οι Σουηβοί δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Όσο για την περίπτωση του Ορτέγκα αναφέρει πως δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχή του στους «πολίτες», αφού έχει παίξει μόλις σε έντεκα παιχνίδια όλη τη σεζόν και κάποια απ' αυτά ένεκα τραυματισμού του Έντερσον. Έτσι θεωρεί πως δεν θα απέκλειε μία αλλαγή και μάι ενδεχόμενη επιστροφή του στην Bundesliga.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα