Bundesliga: «Φρέναρε» τη Στουτγκάρδη η Γκλάντμπαχ, μοιρασιά για Μπόχουμ και Βέρντερ

Ιάσονας Θεριός
stutgart_deniz_undav

bet365

Η Γκλάντμπαχ επικράτησε 3-1 της Στουτγκάρδης εντός έδρας και της στέρησε την ευκαιρία να πάρει γερό προβάδισμα στη μάχη της τετράδας έναντι της Λειψίας. Ισόπαλες (1-1) αναδείχθηκαν Μπόχουμ και Βέρντερ Βρέμης.

«Σφαλιάρα» και... φρένο για τη Στουτγκάρδη από τα χέρια της Γκλάντμπαχ. Τα Πουλάρια υπέταξαν τους Σουηβούς με 3-1 εντός έδρας και δεν τους επέτρεψαν να ξεφύγουν στο +3 από τη Λειψία στην 3η θέση της Bundesliga μετά την ήττα των Ταύρων από την Άιντραχτ. Στη 10η θέση ανέβηκε με το τρίποντο η Μπορούσια.

Ο Χακ έθεσε από πολύ νωρίς γερές βάσεις νίκης για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 2-0 πριν το εικοσάλεπτο με δύο τέρματα στο 1' και το 19'. Οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν επηρεασμένοι από την απουσία του τραυματία Γκιρασί, μείωσαν στο 56' με τον Βάγκνομαν, αλλά στις καθυστερήσεις ο Σιμπατσέου «κλείδωσε» τη νίκη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Νωρίτερα, Μπόχουμ και Βέρντερ έμειναν στο 1-1 στην έδρα της πρώτης. Ο Οστεράγκε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 64' αλλά η ομάδα της Βρέμης έσωσε τον βαθμό στο 90+3' με γκολ του Σταρκ. Ισόβαθμες συνεχίζουν οι δύο ομάδες, στη 13η θέση η Βέρντερ και τη 14η η Μπόχουμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα