«Η Γκλάντμπαχ ενδιαφέρεται για τον Παυλίδη»

«Η Γκλάντμπαχ ενδιαφέρεται για τον Παυλίδη»

pavlidis_alkmaar_conference

bet365

Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού για να αντικαταστήσει τον Μάρκους Τουράμ και ο Βαγγέλης Παυλίδης φέρεται να βρίσκεται στη λίστα της, όπως υποστηρίζει γερμανικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την Bild, ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ έχει εξεταστεί στο παρελθόν από την Γκλάντμπαχ και παραμένει στη λίστα της καθώς ο γερμανικός σύλλογος θέλει να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης λόγω της αποχώρησης του Μάρκους Τουράμ.

Ο 24χρονος Έλληνας φορ, ο οποίος έκανε μια τρομερή σεζόν με την Άλκμααρ σκοράροντας 22 γκολ και έχοντας 14 ασίστ σε 40 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει την Γκλάντμπαχ με τη γερμανική εφημερίδα να υποστηρίζει πως αυτό το καλοκαίρι οι πιθανότητες να προχωρήσει η μεταγραφή είναι καλές.

Ο Παυλίδης, όπως τονίζεται στο γερμανικό ρεπορτάζ, ταιριάζει ακριβώς στον τύπο του επιθετικού που ψάχνει η Γκλάντμπαχ και έτσι δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξει επίσημη κρούση για τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Άλκμααρ ως το καλοκαίρι του 2025.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα