Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (30/03) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια με πρωταγωνιστή τον Κέντρικ Ναν και τα ντέρμπι των Play Off της Super League στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Ο Παναθηναϊκός αγκάλιασε την 2η θέση με buzzer beater Ναν

Sport Day: Ναν... και κάτω! Με σούπερ καλάθι σε νεκρό χρόνο ο Αμερικάνος άφησε τέζα τους Ιταλούς! Τρομερός ο Σλούκας με 20 πόντους κράτησε όρθια την κουρασμένη παρέα του όταν οι γηπεδούχοι γύρισαν από το -17.

Live Sport: Και τώρα Ευρώπη... Νανάκια! Με ασύλληπτο buzzer beater του Αμερικανού παικταρά ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στην Μπολόνια και αγκάλιασε την 2η θέση. Ο εξάστερος έστειλε μήνυμα ότι έρχεται και το 7ο!

Σε ρυθμούς ντέρμπι ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Φως των Σπορ: Εκεί θα χτυπήσει. Όταν η ΑΕΚ δέχεται πρώτη γκολ στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν καταφέρνει ποτέ να το ανατρέψει και αυτό το ξέρει και θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Στην αιχμή του δόρατος Ποντένσε, Ελ Καμπί και Φορτούνης.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Μαέστρος, μάγκας και Ολυμπια-Γκος! Λατρεία από τους φίλους του Θρύλου και απόγνωση από τους αντιπάλους του! Τρελαίνει τον κόσμο ο Θρύλος του Μπαρτζώκα!

Ώρα των Σπορ: Πάνοπλη η ΑΕΚ στη πιο μεγάλη μάχη. Δίψα και αποφασιστικότητα για το μεγάλο βήμα τίτλου. Ο Αλμέιδα για πρώτη φορά φέτος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Γύρισε και προπονήθηκε και ο Κάλενς.

Metrosport: Θέλουμε την κούπα! Ο Άκης Μάντζιος για τη μεγάλη δίψα, όσα εισέπραξε η ομάδα από τον κόσμο στο πάρτι γενεθλίων και τα πλέι οφ που προηγούνται του τελικού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα