«Ο Μπλαν δεν ανοίγεται στην Ιντερ επειδή περιμένει την Γιουνάιτεντ»

Gazzetta team
«Ο Μπλαν δεν ανοίγεται στην Ιντερ επειδή περιμένει την Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο Λοράν Μπλαν είναι ένα από τα βασικά ονόματα για να αντικαταστήσουν τον Φρανκ Ντε Μπουρ στην Ιντερ, όμως ο Γάλλος δεν βιάζεται επειδή περιμένει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο Ζοσέ Μουρίνιο τα βρίσκει σκούρα στην Premier League και η κατάσταση αυτή ανοίγει... θέση εργασίας στον κλάδο των προπονητών. Τη στιγμή που ο Ντε Μπουρ δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει μέχρι το τέλος τη θέση του στους Nerrazurri, ένας υποψήφιος αντικαταστάτης του δεν θέλει να κλείσει άμεσα πτήση για το Μιλάνο. Μιλάμε για τον Λοράν Μπλαν, πρωταθλητή Γαλλίας με δύο διαφορετικές ομάδες (Παρί Σεν Ζερμέν, Μπορντό), ο οποίος σύμφωνα με την Le Parisien, δεν βιάζεται. Στην γαλλική εφημερίδα αναφέρεται ότι φέρεται να προτιμά το Old Trafford σαν χώρο εργασίας. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ θα ήθελε να είναι διαθέσιμος αν η θέση στο Μάντσεστερ γίνει διαθέσιμη και γι' αυτό δεν τρέχει να επιβεβαιώσει το παραμικρό για την Ιντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα