Εκτός ο Στιλ, αμφίβολος και για Κυριακή ο Χουλτ!

Εκτός ο Στιλ, αμφίβολος και για Κυριακή ο Χουλτ!

Νίκος Αθανασίου
Εκτός ο Στιλ, αμφίβολος και για Κυριακή ο Χουλτ!

bet365

Με... λίφτινκ 11άδας για αγωνιστικούς, ιατρικούς, αλλά και... ψυχολογικούς λόγους θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή το βράδυ της Πέμπτης!

Οι «πράσινοι» αρχίζουν την περιπέτεια τους στο Κύπελλο το βράδυ της Πέμπτης στην Λεωφόρο με αντίπαλο τον Ηρακλή και ο Αντρέα Στραματσόνι προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές. Είτε για τακτικούς λόγους, είτε για ιατρικούς. Το... νέο είναι ότι εκτός αποστολής έμεινε κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ο Λουκ Στιλ μιας και η κακή εικόνα κόντρα σε Ξάνθη και Βέροια τον έχει επηρεάσει!

Έτσι ο Ιταλός τεχνικός βρήκε μια καλή ευκαιρία αποφόρτισης αφού έτσι κι αλλιώς στο Κύπελλο έχει αποφασίσει να πορευτεί με βασικό είτε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, είτε τον Στέφανο Κοτσόλη! Τα άσχημα μαντάτα αφορούν τον Χουλτ ο οποίος πονάει ακόμη στον προσαγωγό και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Κυριακής, πάλι με τον Ηρακλή, για το πρωτάθλημα!

Επίσης για το παιχνίδι Κυπέλλου δεν υπολογίζονται ακόμη οι Μολέδο, Γουακάσο, Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχοδήμος Ο., Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ιβάνοφ, Κουτρουμπής, Ρέις, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπουμάλ, Λέτο, Ρινάλντι, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ευαγγέλου, Βλαχοδήμος Π., Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Χατζηγιοβάννης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα