Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Δέδες και πάει στην ΕΠΟ

Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Δέδες και πάει στην ΕΠΟ

Ο Αλέξης Δέδες παραιτήθηκε από την θέση του συμβούλου στην ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβει σημαντική θέση στην Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Δέδες και πάει στην ΕΠΟ

Ντόμινο εξελίξεις φέρνει η στελέχωσε της Επιτροπής Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ. Και αυτό γιατί την Τετάρτη, ο Αλέξης Δέδες παραιτήθηκε από την θέση του συμβούλου στην ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβει σημαντική θέση στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Αλέξανδρος Δέδες υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του στον πρόεδρο της ομάδας, Ευάγγελο Ασλανίδη. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή. H διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Δέδε για την προσφορά του στο διάστημα της άψογης συνεργασίας τους και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας. 

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ θα αναλάβει ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου. 

Ο Μηνάς Λυσάνδρου γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα της Κύπρου και συνέχισε τις σπουδές του στο νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE στη Μαδρίτη με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο.

Best of internet