Η δοκιμή με Μανθάτη - Πάρντο και ο Τσιμίκας

Δημήτρης Τομαράς
Η δοκιμή με Μανθάτη - Πάρντο και ο Τσιμίκας

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο έχει δοκιμάσει μαζί και τους Μανθάτη - Πάρντο στα άκρα για το Ολυμπιακός - Πλατανιάς. Γιατί είναι πολύ απογοητευμένος από τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Πορτογάλος έκανε δοκιμές 11άδας μέσω ασκήσεων με 7 εναντίον 7 και 8 vs 8.

Ασκήσεις που ήταν για την ανάπτυξη και την σωστή δημιουργία. Επίσης δούλεψε αρκετά σε τελειώματα και έριξε βάρος και σε στημένες φάσεις. Στις δοκιμές που έγιναν έβαλε μαζί στα πλάγια Μανθάτη - Πάρντο ενώ αυτές οι... δοκιμές του μέσω των ασκήσεων είχαν και μαζί τους Τσόρι και Μάριν.

Σχετικά με τον Πασιένσια δεν έχει κάποιο σοβαρό παράπονο αλλά επειδή ρώτησε και έμαθε για το ότι ο Πλατανιάς παραδοσιακά βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό και στο Κύπελλο ήθελε να πάρει και κάποιους από τους λεγόμενους βασικούς. Για τον Τσιμίκα ο Μπέντο έχει απογητευθεί πολύ από την εικόνα του στο ματς με την ΑΕΛ. Δεν έδειξε το αγωνιστικό πρόσωπο και την αυταπάρνηση που ήθελε και περίμενε. Και έτσι ο μικρός μπήκε σε μία αγωνιστική... καραντίνα. Ο Πάουλο Μπέντο έτσι και αλλιώς έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση πως θα μπαίνουν αποστολές και θα παίζουν αυτοί που βλέπει ότι προσπαθούν πιο πολύ σε αγώνες και προπονήσεις και βγάζουν και ανάλογη εικόνα στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα