Μοράις: «Με τη δουλειά θα έρθει η πρόοδος»

Μοράις: «Με τη δουλειά θα έρθει η πρόοδος»

Μοράις: «Με τη δουλειά θα έρθει η πρόοδος»

bet365

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και το 4-0 επί της Κέρκυρας, δήλωσε ο Ζοσέ Μοράις.

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Φαίακες και ο προπονητής της έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε, προσθέτοντας φυσικά ότι χρειάζεται δουλειά ώστε να βελτιωθούν όσο πρέπει τα πράγματα και να δώσει στον κόσμο της η Ενωση τη χαρά που αξίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μοράις...

«Ηταν μια νίκη εύκολη γιατί οι παίκτες προσπάθησαν και επέμειναν να κάνουν τα πράγματα απλά. Ηταν ένα δυνατό ματς απέναντι σε μια ομάδα που αμυνόταν αλλά όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, με την δουλειά θα έρθει και η πρόοδος. Η ομάδα μετά το δεύτερο γκολ έπαιξε με τη φιλοσοφία που θέλουμε να έχουμε, στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε και προσπάθησε να ακολουθήσει αυτά που θέλουμε.

Με το δεύτερο γκολ φάνηκε η ποιότητα των παικτών, παίξαμε ακόμη πιο ανοιχτά και με τη συνεισφορά του Μάνταλου και του Γιόχανσον το σκορ μεγάλωσε κι άλλο. Συνοπτικά, είμαι χαρούμενος για τη δουλειά των παικτών. Στη συνέχεια, με την ποιότητα που έχουμε, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους οπαδούς μας την χαρά που αξίζουν.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που ήταν εδώ και στήριξε την ομάδα, γιατί μεσοβδόμαδα ο κόσμος δουλεύει αλλά ήρθαν εδώ. Από αύριο αρχίζουμε τη δουλειά για τον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ σημαντικό που νικήσαμε σήμερα αλλά με τη σημερινή νίκη δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε την συγκέντρωση μας. Το ματς την Κυριακή είναι πολύ δύσκολο και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Το 4-4-2 είναι πάντα μια εναλλακτική επιλογή, εξαρτάται από τον αντίπαλο και τους παίκτες που έχουμε στη διάθεση μας, είναι μια εναλλακτική επιλογή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα