Ο Τζαβέλλας «τρέχει» να προλάβει την ΑΕΚ

Ο Τζαβέλλας «τρέχει» να προλάβει την ΑΕΚ

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του κι όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στη διάθεση του Βλάνταν Ιβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Προβλήματα με Σάχοφ και Λέοβατς.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά από την Τετάρτη αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα με μπάλα.

Ενόψει ΑΕΚ οι πιθανότητες παραμένουν μοιρασμένες για τον διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 7 Οκτωβρίου αποχώρησε με μερική ρήξη συνδέσμων από το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Κύπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Προβλήματα με Σάχοφ και Λέοβατς

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τη Λάρισα, ο Βλάνταν Ίβιτς, εκτός από τον Τζαβέλλα δεν μπορεί να υπολογίζει στην συμμετοχή των Σάχοφ και Λέοβατς. Ο Σέρβος τεχνικός θα κάνει αρκετές αλλαγές για να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, αλλά οι δύο ποδοσφαιριστές είναι σίγουρο ότι θα απουσιάσουν.

Ο Σάχοφ, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική εξαιτίας χτυπήματος, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε μια μικρή κάκωση συνδέσμων. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής θ’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες, αναμένεται να είναι έτοιμος για την Κυριακή

O Μάριν Λέοβατς που κατά τη διάρκεια του αγώνα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα.Όλα αυτά την ίδια στιγμή, που ο Κροάτης αμυντικός μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, πληροφορήθηκε σήμερα ότι κλήθηκε και πάλι στην εθνική ομάδα της χώρας του για τους προσεχείς αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Στους απόντες συνεχίζει να υπάρχει το όνομα του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος και τη Δευτέρα (24/10) συνέχισε σε πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και υπολογίζεται πως την προσεχή εβδομάδα θα επανέλθει σταδιακά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα