Πετράκης: «Το αξίζουν οι παίκτες»

Gazzetta team
Πετράκης: «Το αξίζουν οι παίκτες»

bet365

Ο Πετράκης ζήτησε από τους φίλους του ΠΑΣ να στηρίξουν ακόμη πιο μαζικά την φετινή προσπάθεια της ομάδας.
Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει σήμερα ο Γιάννης Πετράκης, μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της ΑΕΛ. «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν σε καλό δρόμο με βάσει την εικόνα και τα αποτελέσματα που είχε. Έπαιξε καλά και με την ΑΕΚ, ασχέτως του αποτελέσματος. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο εξ’ αυτού του γεγονότος, αλλά κι επειδή είναι μια ομάδα με ενέργεια και τρεξίματα. Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια σήμερα. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Μέσα από αυτά στο πλάνο μας βρίσκαμε λύσεις σε ό,τι προβλήματα μας έβαζε η Λάρισα και γείραμε το παιχνίδι υπέρ μας. Το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκειά του το ματς, ήταν δίκαιο και σπουδαίο το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι αυτό για εμένα είναι ήδη παρελθόν, θα πρέπει και για τους παίκτες. Είμαστε στην αρχή ακόμα της σεζόν, μη νομίζουμε ότι γίναμε κάτι. Παίζουμε δύσκολο ματς την Τετάρτη και δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας.
Να ευχαριστήσω τον κόσμο και να προσκαλέσω να έρθει και πιο πολύς. Το δικαιούνται και το αξίζουν οι παίκτες», είπε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για το «μυστικό» του που η ομάδα μετά από τόσες ημέρες αγωνιστικής απραξίας εμφάνισε ένα τόσο καλό πρόσωπο: «Έχουμε πολύ κακό γυμναστή», απάντησε και του μεταφέρθηκε αν τον προβληματίζει η απώλεια ρυθμού με τις συχνές διακοπές: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε υποθετικά. Πρέπει να έχουμε καλή διαχείριση σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή φυσική κατάσταση, ροτέισον στο κύπελλο, τακτική προσέγγιση ανάλογα με τον αντίπαλο. Αν δεν είσαι σε εγρήγορση δεν θα τα καταφέρεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κάθε Κυριακή πρέπει να παρουσιαζόμαστε σε τοπ επίπεδο».
Για το μηδέν στην άμυνα σε τέταρτο παιχνίδι φέτος και αν η επιτυχία ξεκινάει από εκεί, σχολίασε πως «από την ερώτηση προκύπτει ακριβώς και η απάντηση».
Για το αν θα κάνει αλλαγές την Τετάρτη στο κύπελλο με την Ξάνθη, απάντησε πως «θα δώσω χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά που τα πιστεύω πολύ, δεν μου δίνεται η ευκαιρία να τους ανταποδώσω πάντα το σεβασμό και την εκτίμηση που έχω γι’ αυτούς μέσα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε ισορροπία σε άμυνα, επίθεση και να αξιοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε. Προσδοκούμε τη διάκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα