Πήρε το ντέρμπι των Νέων ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Πήρε το ντέρμπι των Νέων ο Ολυμπιακός

bet365

Σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ με 2-0, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι των μεγάλων στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες είχαν... προειδοποιήσει με το δοκάρι του Ανδρούτσου μόλις στο 3ο λεπτό, με τον πρωταγωνιστή της πρώτης φάσης να... περιμένει μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να βάλει μπροστά τον Ολυμπιακό στο σκορ, από πάσα του Βρουσάι.

Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, ο Αηδονίδης στο 68' είχε καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει όμως απέτυχε κι έτσι λίγο πριν το φινάλε του αγώνα ο Ξενιτίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με τη δεύτερη ασίστ του Βρουσάι στο ματς.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (Καμπέτσης 79'), Τασιούλης (κωστανάσιος 63'), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (Ξενιτίδης 72'), Βρουσάι

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοτσάκης, Μελετίδης, Ματθαίου, Μίσκοβιτς (Αηδονίδης 56΄), Κωνσταντίνου (Σταθόπουλος 46'), Δημητριάδης (Τζοβάρας 46'), Χατζηδιμπάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα