Μπακασέτας: «Κανείς μας δεν ψάχνει για δικαιολογίες»

Μπακασέτας: «Κανείς μας δεν ψάχνει για δικαιολογίες»

Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε ότι στην ΑΕΚ κανείς δεν ψάχνει δικαιολογίες, τονίζοντας πως δεν πρέπει να σκύψουν το κεφάλι ώστε να συνεχίσουν και να βρουν το δρόμο τους.

Μπακασέτας: «Κανείς μας δεν ψάχνει για δικαιολογίες»

«Χαρά μου ήταν που έπαιζα με την παλιά μου ομάδα, που ήμουν με παιδιά που έπαιζα όλο τον χρόνο, οπότε δεν με επηρέασε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού», είπε αρχικά στη «Nova και στη συνέχεια εξήγησε τις ομοιότητες του ματς με αυτό απέναντι στον Ηρακλή.

«Με τον Ηρακλή ήμασταν πολύ χειρότεροι από σήμερα. Με τον Ηρακλή ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι. Σήμερα όχι ότι ήμασταν πολύ καλοί, αλλά δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αν είχαμε βάλει τα γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήμασταν καλοί, θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ο Πανιώνιος αμύνθηκε πολύ καλά και στο τέλος ήρθε η ισοπαλία».

Για το τι έφταιξε και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει, είπε: «Δεν είμαι εγώ αρμόδιος για να το κρίνω. Έχουμε τον προπονητή που θα μας αναλύσει το παιχνίδι, θα μας πει τις αδυναμίες μας. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Αυτός που θα κρίνει είναι ο προπονητής».

Για το αν επηρέασε η αλλαγή προπονητή, τόνισε: «Μου έγιναν δύο ερωτήσεις για το θέμα της ψυχολογίας. Ούτε εγώ ούτε τα παιδιά δεν ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογία. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ούτε να βγάλουμε το βάρος από πάνω μας και να πούμε ότι φταίει ο Κετσπάγια, φταίει ο Μοράις. Δεν νομίζω ότι κανείς ψάχνει δικαιολογία επειδή εμείς δεν κάνουμε μία καλή πορεία μέχρι στιγμής. Τώρα θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας, δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, θα είναι ό,τι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ήρθε ένας άλλος προπονητής, να δουλέψουμε μαζί του και να αποδείξουμε και σε μας και στην ΑΕΚ και σε όλο τον κόσμο ότι η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για τον νέο του ρόλο στο γήπεδο: «Το αν αποδίδει καλύτερα η ομάδα θα το κρίνει ο προπονητής. Εμένα όμως με βολεύει περισσότερο αυτή θέση από ότι στα άκρα. Είναι μία θέση που δεν την έπαιζα πέρσι, αλλά μπορώ να παίξω καλύτερα από ότι στα άκρα. Αυτό όμως θα το κρίνει ο προπονητής, θα δουλέψουμε αυτό το διάστημα πάρα πολύ και πιστεύουμε ότι θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο κόσμος αλλά και εμείς οι ίδιοι, για να αποδείξουμε ότι δίκαια θα βρεθούμε στην κορυφή».

Best of internet