Ενός λεπτού σιγή ζήτησε η ΑΕΛ

Ενός λεπτού σιγή ζήτησε η ΑΕΛ

Ενός λεπτού σιγή ζήτησε η ΑΕΛ

Να τιμήσει την μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιώνα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θέλει η ΑΕΛ. 

Επιστολή στην ΕΠΟ και τον ΠΑΟΚ, απέστειλε η διοίκηση της ΑΕΛ, με την οποία ζητάει να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο ματς με τον ΠΑΟΚ, για να τιμήσει την μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιώνα, μιας και ο αγώνας των δύο ομάδων συμπίπτει με την "μαύρη" επέτειο, 30 χρόνια μετά τον θάνατό του στο Αλκαζάρ. 

Αναλυτικά:

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016, συμπληρώνονται ακριβώς 30 χρόνια από την δολοφονία του φιλάθλου μας καθηγητή Χαράλαμπου Μπλιώνα, που προκλήθηκε την Κυριακή 26/10/1986 στις κερκίδες του σταδίου Αλκαζάρ, από φωτοβολίδα που εκτόξευσε οπαδός της φιλοξενούμενης ομάδας, λίγο πριν την έναρξη αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΛ-ΠΑΟΚ.
Όπως αντιλαμβάνεστε, δεδομένου ότι πρόκειται για την μοναδική δολοφονία που διεπράχθη ποτέ σε ελληνικό γήπεδο, το γεγονός συνιστά για την ομάδα μας, αλλά και συνολικά το ποδόσφαιρο της χώρας, μια θλιβερή επέτειο στην οποία κάθε χρόνο τιμούμε τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας.

Στην προκειμένη περίπτωση, λόγω της διεξαγωγής ανήμερα της επετείου (26/10/2016, ώρα 5.15 μ.μ.), του αγώνα κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας, αιτούμαστε την άδειά σας για

α) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας και
β) Να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές μας φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους.
Θεωρώντας δεδομένη την ευαισθησία σας, αναμένουμε την θετική σας απάντηση

Best of internet