Χωρίς.... συνθήματα το Αυστραλία - Ταϋλάνδη!

Gazzetta team
Χωρίς.... συνθήματα το Αυστραλία - Ταϋλάνδη!

bet365

Σε μια ασυνήθιστη συμφωνία έφτασαν οι Ομοσπονδίες της Αυστραλίας και της Ταϋλάνδης, αφού αποφάσισαν να μην ακούγονται συνθήματα στο μεταξύ τους ματς.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει στο πλαίσιο των προκριματικών του Mundial του 2018 στην Ρωσία και η απόφαση πάρθηκε έτσι ώστε να αποτελέσει φόρο τιμής στον Βασιλιά της Ταϋλάνδης. Οι δύο Ομοσπονδίες συμφώνησαν επίσης στο ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να φοράνε μαύρα, γκρι ή λευκά ρούχα για να μπουν στο γήπεδο. Οι Ταϋλανδοί βρίσκονται σε πένθος εξαιτίας του θανάτου του, Bhumibol Adulyadej, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών και ήταν Βασιλιάς τα τελευταία 70 χρόνια. Η ομοσπονδία της Ταϋλάνδης ζήτησε να το ματς, που είναι προγραμματισμένο για τις 15 Νοεμβρίου, να αλλάξει ημερομηνία, όμως οι Αυστραλοί ήθελαν να διεξαχθεί κανονικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα