«Ξανά μαχητές, περισσότερο και από την Λιέγη»!

«Ξανά μαχητές, περισσότερο και από την Λιέγη»!

Ο Αντρέα Στραματσόνι προσπάθησε να «φτιάξει» την ψυχολογία των παικτών του και ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη «μάχη» ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ξανά μαχητές, περισσότερο και από την Λιέγη»!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε το ξημέρωμα της Παρασκευής στην Αθήνα, έχοντας έναν βαθμό στις αποσκευές αντί για τρεις που θα μπορούσε να πάρει. Ας όψεται ο ρέφερι από την Πολωνία. Ο Αντρέα Στραματσόνι είδε τους παίκτες του πεσμένους αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια να κοιτάζει πίσω το «τριφύλλι», καθώς ακολουθεί επικίνδυνη αποστολή στην Βέροια.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» έχουν πολλές απουσίες και ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε απ' όλους ακόμη μεγαλύτερη «μάχη» στην συνέχεια. « Ότι έγινε στην Λιέγη έγινε. Είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση μας στην ήττα από την Ξάνθη. Είμαστε Παναθηναϊκός, όμως. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε, πιο σκληρά απ' ότι στο Βέλγιο, πιο σκληρά σε κάθε παιχνίδι».

Από και και πέρα, αύριο θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος της ζημιάς των Ζέκα και Σάμπα που έχουν θλάση στον δικέφαλο ενώ ο Λεντέσμα είναι σε καλύτερη μοίρα αν και δύσκολα θα προλάβει το ματς της Δευτέρας στην Βέροια.

Best of internet