Και χωρίς Ιγκλέσιας στην Κέρκυρα ο Αστέρας Τρίπολης

Και χωρίς Ιγκλέσιας στην Κέρκυρα ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Πέρα από τα γνωστά προβλήματα των Κουρμπέλη-Γκοντό, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει για το ματς με την Κέρκυρα και τον Ματίας Ιγκλέσιας. Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Συρεγγέλας.

Ο Ματίας Ιγκέσιας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα και έτσι δεν είναι στην αποστολή ούτε για το ματς με την Κέρκυρα (20/10, 16:00).

Από την άλλη, εκτός πλάνων παραμένουν Κουρμπέλης και Γκοντό όπως εξάλλου ήταν αναμενόμενο, ενώ ο Φαρίνια ύστερα από την απευθείας κόκκινη στη Λεωφόρο, θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από την επόμενη εβδομάδα. Ματς που θα θυμάται θα είναι αυτό κόντρα στους Φαίακες για τον Συρεγγέλα, ο οποίος λίγες μέρες μετά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου βλέπει το όνομά του στην αποστολή για πρώτη φορά.

Λογικά, το αρχικό σχήμα που θα δούμε θα αποτελείται από τους:

Κοσίτσκι στο τέρμα και Μπέρτο - Σεφίλ στα στόπερ με τους Γιαννούλη και Ίγκορ να είναι στα άκρα της άμυνας.

Ο Τσουκαλάς είναι ο σίγουρος στο κέντρο και Δημούτσος ή Χαμντανί θα είναι ο παρτενέρ του.

Ο Καλτσάς θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Μάσα στο αριστερό κι ο Τσιλιανίδης θα είναι πίσω από τον Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων:

Κοσίτσκι, Ντοναρούμα, Σεφίλ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Μακροστέργιος, Κυριακόπουλος, Ίγκορ, Μάσα, Νίκο Φερνάντες, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Δημούτσος, Καλτσάς, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Συρεγγέλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα