Αλλη μία κλοπή από έναν διαιτητή του Θεοδωρίδη!

Αλλη μία κλοπή από έναν διαιτητή του Θεοδωρίδη!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Αλλη μία κλοπή από έναν διαιτητή του Θεοδωρίδη!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Πολωνό διαιτητή του Θεοδωρίδη, που στέρησε με το έτσι θέλω τη νίκη από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έκανε ότι έπρεπε για να κερδίσει στην Λιέγη, αλλά η μάχη του για την εγκληματική οργάνωση τον έχει βάλει στο μάτι του γενικού κουμανταδόρου της ΟΥΕΦΑ

Άλλος ενας πιστολέρο χτύπησε και πάλι και στέρησε από τον Παναθηναϊκό την πρώτη του νίκη στον όμιλο φέτος επί της Σταντάρ στην Λιέγη. Ο Πολωνός Στεφάνσκι έδωσε ένα πέναλτι βγαλμένο από παράγκα και …εγκληματική οργάνωση η Σταντάρ μπήκε από το πουθενά στο παιχνίδι και τελικά το 0-2 έγινε 2-2. Αν δεν γινόταν το 1-2 με πέναλτι ανύπαρκτο , μπορεί και το παιχνίδι να πήγαινε σβηστό μέχρι το τέλος και ο Παναθηναϊκός με μία μεστή εμφάνιση να έκανε αυτή τη νίκη, που άξιζε και εδικαιούτο. Παίκτες και Στραματσόνι έκαναν αυτή την φορά αυτό, που έπρεπε σε αντίθεση με το ματς της Ξάνθης.

Ο Πολωνός εκτός από το μαιμού πέναλτι γέμισε με ανύπαρκτες κάρτες τον Παναθηναϊκό , που δεν θα έχει Ζέκα, Βιγιαφάνιες στο επόμενο ματς με την Σταντάρ , ενώ ο Εντμιλσον, που έσπασε τα δόντια του Ζέκα δεν πήρε ούτε κάρτα. Για αυτό τον είπα πιστολέρο . Από όλη του την διαιτησία.

Πιστολέρο ήταν και ο Ιταλός Μπάντι στο Βίγκο με την Θέλτα. Εκεί δεν έδωσε πέναλτι στον Ιμπάρμπο και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Θέλτα και το 0-1 έγινε 2-0 στο τέλος. Άλλη κλοπή και εκεί. Τα «παιδιά» του Θόδωρου Θεοδωρίδη έχουν «πιστολιάσει» δύο φορές τον Παναθηναϊκό, που πληρώνει την μάχη για να ρίξει την εγκληματική οργάνωση. Εχουν εκτεθεί πάρα πολύ, τόσο πολύ, που δεν μπορούν να κρυφτούν. Οι 6 βαθμοί με το έτσι θέλω έχουν γίνει ένας. Μετά τι κριτική να κάνεις για το ματς της Λιέγης; Αν η ομάδα κέρδιζε θα μίλαγε κανείς για την πτώση , που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο; Κανένας δεν θα το έλεγε. Μία ομάδα, που στάθηκε όρθια παρά την απουσία του Μπέργκ και τις αναποδιές στην διάρκεια του αγώνα με Σάμπα, Ζέκα και με τις εμφανίσεις σε Βίγκο και Λιέγη έδειξε, ότι έχει τις δυνατότητες να γίνει και πάλι αυτή, που θέλουν οι φίλοι της.

Ο Ιμπάρμπο και χθες έδειξε, πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα όταν παίζει , πέτυχε δύο γκολάρες, ενώ ο Λέτο έδειξε για άλλη μία φορά , πόσα κιλά μπάλα ξέρει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.