Τετ α τετ Γρηγορίου ποδοσφαιριστών στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Τετ α τετ Γρηγορίου ποδοσφαιριστών στην Κέρκυρα

bet365

Η προσπάθεια αλλαγής κλίματος συνεχίζεται στην Κέρκυρα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να τα λέει ξεχωριστά με όλους του ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους να γίνουν ομάδα!

Το πολύ άσχημο ξεκίνημα που έχει κάνει η Κέρκυρα στο πρωτάθλημα, έχει φέρει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου λοιπόν, τις τελευταίες μέρες έχει πάρει κάποιες πρωτοβουλίες ώστε να καταφέρει να γυρίσει το κλίμα στην ομάδα του.

Την Tετάρτη, όπως σας είπαμε, όλη η ομάδα δείπνησε με σκοπό να υπάρξει συσπείρωση, ενώ ο Έλληνας τεχνικός από την Τρίτη κάνει συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, το τελευταίο τριήμερο είδε τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Αυτό που φαίνεται να ζήτησε απ' όλους είναι να προσπαθήσουν να γίνουν ομάδα εντός και εκτός γηπέδου.

Επίσης, έδωσε βάση στους παλιούς από τους οποίους και ζήτησε να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο σε αυτό. Φυσικά, άκουσε και τις δικές τους απόψεις, με το κλίμα να είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με την ομιλία που είχε προς όλους την Κυριακή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα