Τι κάνουν με Αρετόπουλο, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Γιώργος Ντυμένος
Τι κάνουν με Αρετόπουλο, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

bet365

Ο 37χρονος διαιτητής ήταν «άρχοντας» στο ντέρμπι του 2014 μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τελευταία φορά στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα.
Για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα διευθύνει ο Αρετόπουλος ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο Τρικαλινός ρέφερι είχε σφυρίξει και το ματς των δύο ομάδων που έγινε τον Δεκέμβριο του 2014, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-1 και αυτή ήταν η τελευταία ήττα των «ερυθρολεύκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα. Εκτοτε είναι αήττητοι για 28 σερί ματς.
Ο 37χρονος διαιτητής έχει στο παρελθόν διευθύνει συνολικά 12 ματς των Πειραιωτών και σε αυτά ο Ολυμπιακός έχει εννέα νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Σε αυτά τα παιχνίδια έχει καταλογίσει τρία πέναλτι υπέρ τους, ένα κατά τους, ενώ έχει αποβάλει τέσσερις φορές αντίπαλό τους και μία φορά παίκτη τους. Το ντέρμπι του 2014 είναι το μοναδικό «μεγάλο» ματς του Ολυμπιακού (σ.σ. δηλαδή με αντιπάλους ΑΕΚ, Παναθηναίκό ή ΠΑΟΚ) που έχει σφυρίξει.
Ο διαιτητής από τα Τρίκαλα έχει διευθύνει και συνολικά 16 αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Σε αυτές ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στα τέσσερα ντέρμπι του που διεύθυνε (με Παναθηναϊκο, Ολυμπιακό, ΑΕΚ), οι Θεσσαλονικείς είναι αήττητοι και «μετρούν» δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλιές. Συνολικά σε αυτά τα παιχνίδια έχει καταλογίσει από δύο πέναλτι υπέρ και κατά του ΠΑΟΚ, ενώ έχει δείξει μία φορά κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του και δύο φορές σε αντιπάλους του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα