Η απίστευτη ιστορία του εγκαταλελειμμένου πρόσφυγα που... κέρδισε την Ρόμα!

Η απίστευτη ιστορία του εγκαταλελειμμένου πρόσφυγα που... κέρδισε την Ρόμα!

Η απίστευτη ιστορία του εγκαταλελειμμένου πρόσφυγα που... κέρδισε την Ρόμα!

bet365

Από το Καμερούν βρέθηκε στα 16 του στην Ιταλία, εκεί τον εγκατέλειψε ο άνθρωπος που του υποσχέθηκε ένα λαμπρό μέλλον, στη συνέχεια βρέθηκε σε ομάδα προσφύγων και σήμερα προπονείται υπό το βλέμμα του Τότι. Η απίστευτη ιστορία του Joseph Perfection Bouasse Ombiogno που κυνηγάει το όνειρό του στην Ρόμα!

Στα 16 του αφήνει το Καμερούν για να έρθει στην Ευρώπη, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.

Στις αποσκευές του, ο Joseph Perfection Bouasse Ombiogno (όπως είναι το πλήρες όνομά του), δε είχε τίποτα άλλο πέρα από το όνειρο για μια ζωή που δεν μπορούσε να διεκδικήσει στην Αφρική, όπως τόσα και τόσα παιδιά από την Αφρική.

Φτάνοντας, όμως, στα παράλια της Ιταλίας ο άνθρωπος που του υποσχέθηκε ότι η ζωή του στην Ευρώπη θα είναι πολύ - πολύ καλύτερο τον εγκατέλειψε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ρώμης, Termini.

Ετσι, στο δρόμο του ήρθε η Liberi Nantes, ομάδα που αποτελείται εξ ολοκλήρουν από πρόσφυγες. Η οικογένεια της Liberi Nantes τού έδωσε ξανά την ελπίδα και την όρεξη για ζωή.

Μάλιστα, ο εν λόγω σύλλογος αρκετές φορές παίζει φιλικά με την ομάδα που αποτελείται θρύλους της Ρόμας.

Το ταλέντο του Bouasse είχε ήδη να διακριθεί και οι άνθρωποι της Ρόμα είχαν ειδοποιηθεί ώστε να προσέξουν ένα ξεχωριστό ταλέντο. Ετσι, τον Ιούλιο του 2015 πήγε στην Τριγκόρια, το προπονητικό κέντρο των «λύκων» και άρχισε να προπονείται με την ομάδα Νέων.

Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο (1/9) που μας πέρασε, όπου και έκλεισε τα 18, υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα, αορίστου διάρκειας.

To ντεμπούτο του, εν τέλει, με την Κ-19 της Ρόμα πραγματοποιήθηκε στη νίκη επί της Κροτόνε με 2-0, όπου και αγωνίστηκε 45 λεπτά.

Σύμφωνα, με τα δημοσιεύματα ίνδαλμά του είναι (ποιος άλλος) ο Τότι και μάλιστα παίζει και την ίδια θέση με τον άνθρωπο που είναι η ίδια η Ρόμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα