Τι ζητάει ο Ιβάν Σαββίδης από τη Λίγκα

Τι ζητάει ο Ιβάν Σαββίδης από τη Λίγκα

Gazzetta team
Τι ζητάει ο Ιβάν Σαββίδης από τη Λίγκα

bet365

Η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος θα συζητηθεί από την Σούπερ Λίγκα και περιλαμβάνει 43 διαφορετικές χορηγικές παροχές!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να αποκτήσει η εταιρία Dimera Media την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος προσφέροντας 5 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην πρόταση της Dimera Media προς την Σούπερ Λίγκα περιλαμβάνει 43 διαφορετικές χορηγικές παροχές, κάτι που ασφαλώς δεν μπορεί να γίνει πράξη, αλλά φαίνεται να μην απασχολεί ιδιαίτερα τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος πολύ απλά ενδιαφέρεται να πάρει τη χορηγία.

Οι βασικές παροχές που μπορεί ως ανταπόδοση η Λίγκα να προσφέρει, μέσω του πρωταθλήματος, είναι:

1. Ονομασία του πρωταθλήματος.

2. Σχεδιασμός νέου λογότυπου πρωταθλήματος από την εταιρία.

3. Προβολή λογότυπου στο δεξί μανίκι των ποδοσφαιριστών.

4. Προβολή λογότυπου στους πάγκους σε κεντρική σταθερή πινακίδα σε κάθε αγώνα, στο πάνελ των συνεντεύξεων Τύπου, στα εισιτήρια.

5. Παροχή τηλεοπτικού χρόνου για όλες τις ενέργειες της εταιρίας κοινωνικής ευθύνης από τα γήπεδα της Λίγκας στο νέο τηλεοπτικό κανάλι.

6. Παρουσίαση χρυσού χορηγού σε ειδική εκδήλωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα