Ανακοίνωση για τον Σκίμπε

ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΟΙ» ΑΝΑΦΕΡΦΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ανακοίνωση για τον Σκίμπε

Η Λάρισα εξέφρασε την πρόθεση να φιλοξενήσει ξανά στο μέλλον τον Γερμανό τεχνικό.

Ανακοίνωση για τον Σκίμπε
Στο AEL Fc Arena βρέθηκε ο Σκίμπε για να δει από κοντά το ματς της Λάρισας με την ΑΕΚ. Οι «βυσσινί» εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση. Οι οποίοι εξέφρασαν την πρόθεση να φιλοξενήσουν ξανά τον Γερμανό τεχνικό.  
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
«Άπαντες στην ΠΑΕ ΑΕΛ, παράγοντες και στελέχη, δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από την συμπεριφορά και εν γένει την προσωπικότητα του Ομοσπονδιακού τεχνικού, κ. Μίκαελ Σκίμπε, τον οποίο είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στον πρόσφατο αγώνα τις ομάδας μας με την ΑΕΚ.
 
Είμαστε βέβαιοι ότι ανάλογες είναι και οι δικές του εντυπώσεις τόσο από την ομάδα μας, όσο και από το σύνολο των εγκαταστάσεων του γηπέδου, στο οποίο ξεναγήθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Αλέξη Κούγια, συνοδευόμενος πάντα απ’ τον ευγενέστατο συνεργάτη του, κ. Κώστα Τσάνα.
Μάλιστα, ο κ. Σκίμπε δεν αρνήθηκε να παραχωρήσει κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις στο ΑΕΛ RADIO 104.8 το οποίο επίσης επισκέφθηκε, ενώ στην ανάπαυλα του αγώνα και κατόπιν συμφωνίας με το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ, μετέβη στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA, όπου μίλησε προς όλα τα ενδιαφερόμενα Μ.Μ.Ε.
 
Τον χαιρετούμε και δηλώνουμε πως θα ‘ναι διπλή χαρά να τον φιλοξενήσουμε και πάλι…».
 
 

Best of internet