Ό,τι φάτε κι ό,τι πιείτε κι ό,τι αρπάξει...

Ό,τι φάτε κι ό,τι πιείτε κι ό,τι αρπάξει...

Νίκος Τζαντζαράς Νίκος Τζαντζαράς
Ό,τι φάτε κι ό,τι πιείτε κι ό,τι αρπάξει...

bet365

Ο Nίκος Τζαντζαράς στο blog του, προτείνει διαιτητές για το “Καραϊσκάκης” την Κυριακή. Για να έχουμε όλοι το κεφάλι μας ήσυχο...

Τον ΠΑΟΚ τον απασχολεί πρώτα η Ευρώπη. Πρώτα οι Αζέροι που έτσι και δε τον νικήσουν, αφήνουν το δρόμο του για τους “32” ορθάνοιχτο. Και μετά οι... καλικάντζαροι που θα χορεύουν (τουλάχιστον) ως την Κυριακή, τον μονότονο και βαρετό χορό τους. Αφού η ΦΙΦΑ ανέβαλε για λίγο καιρό ακόμη τον οριστικό θάνατο του συστήματος, εκείνο θα συνεχίσει έστω και σε κωματώδη κατάσταση να κάνει αυτά που ξέρει. Μέχρι να βγει και η τελευταία του ανάσα. Ο Ίβιτς και οι παίκτες του πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο Μπακού. Εμείς οι υπόλοιποι όμως, δικαιούμαστε να... διασκεδάζουμε με τους αμετανόητους σαλτιμπάγκους κι από τώρα.

Εκείνους που συμπεριφέρονται για όσο ακόμα τους επιτρέπεται, με το “ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας”, ως κεντρική φιλοσοφία. Καλά κάνουν. Έτσι είναι η αχόρταγη φύση τέτοιων τύπων άλλωστε. Ακόμα και την ύστατη ώρα, το μυαλό είναι εκεί και μόνο εκεί που έχει μάθει. Απλώς καιρός είναι να πάψουν να αναζητούν προσχήματα. Γιατί να ορίσουν διαιτητή που να δημιουργεί έστω και την παραμικρή αμφιβολία για την αφοσίωσή του στην επίτευξη του στόχου; Να βγάλουν τα μεγάλα όπλα απ' το σεντούκι.

Τον Μήτσιο να ορίσετε στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Ή τον Δημητρόπουλο, που δε μπορεί να βγει από τη χώρα. Ή τον Παππά. Τον Σπάθα υιό, ακόμα, ακόμα. Κι αν έχετε και λίγο χιούμορ, βαλτε και τέταρτο τον Σπάθα... πατέρα. Αν είστε μαγκάκια αλανιάρικα και δερβισάκια, πάρτε επιτέλους το κουράγιο και βγείτε μπροστά. Φόρα παρτίδα. Αφήστε τα comme ci comme ça. Και τις... μισομαγκιές. Αφήστε τον Σιδηρόπουλο, δεν υπάρχει περίπτωση να τον ορίσετε. Με τον κατά γενική ομολογία και κατά την αξιολόγηση της ΦΙΦΑ καλύτερο διαιτητή, τα βρίσκετε συνήθως σκούρα. Που να βρείτε τα κάκαλα;

Μην καταφύγετε όμως σε λύσεις Καλογερόπουλου ή Μάνταλου. Ούτε καν... Αρετόπουλου. Πάτε κατευθείαν στον σκληρό πυρήνα των “λερωμένων” ονομάτων των πινάκων της ντροπής. Αφού μέσα είναι ακόμα – τι τους κρατάτε; Για τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Κομπότη; Βάλτε έναν “σίγουρο”, να έχουμε όλοι το κεφάλι μας ήσυχο. Να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αφεθείτε ελεύθεροι και απολαύστε μέχρι τελευταίας σταγόνας τα τελευταία σας.

Σας καταλαβαίνω. “Τελευταίες επιθυμίες” λέγονται και προσφέρονται ακόμα και σε θανατοποινίτες. Γιατί όχι και σε απλούς... κατηγορουμένους;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Τζαντζαράς
Νίκος Τζαντζαράς

Δηλώνει πρόσφυγας, "ασπρόμαυρος" και ραδιοφωνατζής.

Το 1970 γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με ρίζες από Πόλη, Σμύρνη και Μακεδονία.

Το 1976 πρωτομπήκε στην Τούμπα, που θα τον "αιχμαλώτιζε" με μιάς, διά παντός.

Το 1986 πρωτο - βρίσκεται μπροστά σε ("πειρατικό") μικρόφωνο. Ένιωσε να "χωράει" κάπου ολόκληρος... Δεν ξανασηκώθηκε.

Το 1988 η εισαγωγή του στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης (Γερμανικό), συμπίπτει με τη νομιμοποίηση της "ιδιωτικής ραδιοφωνίας", που τον βρίσκει στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη". Η επιλογή γίνεται αυτόματα...

Θα εργαστεί μέχρι και το 2003 ως ρεπόρτερ/ αρχισυντάκτης/ παρουσιαστής/ αρθρογράφος/ σύμβουλος έκδοσης/ διευθυντής σε Αθλητική Μ.Θ., Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, με τρελή αδυναμία στα... ξεκινήματα. Θα συνιδρύσει τον Libero 107,4.

Από τον Οκτώβρη 2004 και για τέσσερα χρόνια, ζει στην Αθήνα και παρουσιάζει καθημερινές εκπομπές στον Sport fm, αρθρογραφεί στην Sportday και... εκμαυλίζει αθώες ψυχές στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μιλώντας τους για "Παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών".

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκινά το FatGames.gr από τα "Χοντρά παιχνίδια", τίτλο επί πολλά χρόνια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Τον Ιούνιο του 2014 επιστρέφει στο επαγγελματικό... πατρικό του, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Σήμερα κοκορεύεται πως είναι ο μόνος Έλληνας blogger, που εργάζεται για όλες του τις υποχρεώσεις (Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 Δε-Πα 13.00-16.00, FatGames.gr, Fatgames on YouTube και Gazzetta.gr) από το γραφείο/studio του σπιτιού του.