Παπαδόπουλος: «Όσο φταίει ο Παπαθανασάκης, φταίμε και εμείς»!

Παπαδόπουλος: «Όσο φταίει ο Παπαθανασάκης, φταίμε και εμείς»!

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Όσο φταίει ο Παπαθανασάκης, φταίμε και εμείς»!

bet365

Ο εκπρόσωπος του ιδρυτικού σωματείου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, τις ευθύνες που υπάρχουν και τον Παπαθανασάκη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»
Για την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου: «Είχα την χαρά να γνωρίσω όχι απλά έναν πολύ καλό προπονητή αλλά και έναν υπέροχο άνθρωπο . Ο Νίκος τιμούσε κάποια πράγματα ιδιαίτερα, όπως ήταν η φιλία, βασικές αρχές και μια στάση ζωής που τον έκαναν να αντέξει όλα αυτά που πέρασε.
Τι να πω εγώ για τον Νίκο, έχουν μιλήσει οι παίκτες του, ο κόσμος αλλά και τα αποτελέσματα. Εγώ επειδή τον εκτιμάω, το μόνο που έχω να του πω είναι ότι η ζωή συνεχίζεται. Για τον σύλλογο χάθηκε ένας πολύ καλός προπονητής. Το καλοκαίρι επίσης χάσαμε σημαντικούς ποδοσφαιριστές αλλά και συναδέλφους που φύγανε και ποτέ δεν μάθαμε το γιατί. Πλέον μένουν στην ομάδα κάποια παιδιά να δώσουν τον δικό τους αγώνα ,τα οποία και πρέπει να στηρίξουμε».
Τα νεότερα στην ομάδα: «Έχω φτάσει στα όρια μου με όλα αυτά που συμβαίνουν. Κάνω έκκληση στον κόσμο του Ηρακλή, στους παλιούς παράγοντες, στους παλαίμαχους, στο Δ.Σ. και σε οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει και να κάνει κάτι, να έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο που λέγεται ιδιοκτήτης. Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα και δεν έχει να κάνει μόνο η με την φυγή του Νίκου Παπαδόπουλου ή με το αγωνιστικό».
Τον Παπαθανασάκη: «Όσο φταίει ο Παπαθανασάκης για αυτά που έκανε άλλο τόσο φταίμε και εμείς για αυτά που δεν κάναμε για να διορθωθεί μια κατάσταση. Κάποιοι πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες σαν να είναι η τελευταία μέρα που υπάρχει αυτός ο σύλλογος και σας λέω ότι δεν είναι πολύ μακριά αυτή η μέρα αν συνεχίσουμε να βλέπουμε παθητικά αυτή την κατάσταση».
Τον καταμερισμό των ευθυνών σε Ηρακλή: «Η οικογένεια του Ηρακλή , αυτοί που πέρασαν από την Ηρακλή , αυτοί που κέρδισαν από την Ηρακλή, αυτή που τρέξανε κάποτε και μας βρήκαν στην Κατερίνη.
Μετά και από μια συνάντηση που είχαμε την Δευτέρα, όπου και πάλι δεν βγήκε κάτι, και αυτός είναι ο λόγος που με ακούτε έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια να βρούμε τον Σπύρο Παπαθανασάκη και να του μιλήσουμε».
Τον Καγιούλη: «Τον άνθρωπο τον συνάντησα μια φορά. Να μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος εκπροσωπεί τι»;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα