Eκδοτήριο για Παναιτωλικούς στην Λιβαδειά!

Gazzetta team
Eκδοτήριο για Παναιτωλικούς στην Λιβαδειά!

bet365

Μπορεί οι οργανωμένες εκδρομές να έχουν απαγορευτεί, όμως οι φίλοι του Παναιτωλικού έστω και... μεμονωμένα θα δώσουν το παρών την Κυριακή στην Λιβαδειά, καθώς θα φιλοξενηθούν στην θύρα 4!

Η καλή πορεία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα έχει ξεσηκώσεις τους φίλους της ομάδας που θέλουν να την στηρίξουν και στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, που παραδοσιακά... για διαφόρους λόγους αδυνατεί να τον κερδίσει! Στα «καναρίνια» έχουν την πίστη πως αυτή την φορά το... διπλό θα έρθει και πως ανακοίνωσε η Αγρινιώτικη ΠΑΕ ο κόσμος θα μπορεί να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, έστω και μεμονωμένα. Σε συνεννόηση με τους Βοιωτούς και την αστυνομία θα ανοίξει η θύρα 4 για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών του Παναιτωλικού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανοκίτρινων» αναφέρει:

«Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τήρησης τάξης του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, δεν θα επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Όμως, θα διατεθεί η Θύρα 4 του γηπέδου για τυχόν φιλάθλους του Παναιτωλικού που θα προσέλθουν μεμονωμένα και η γηπεδούχος ΠΑΕ θα διαθέσει 806 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη Θύρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά, ενώ για την έκδοσή τους είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου που θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα