Γκεντσέρ στο gazzetta.gr: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, πήρατε εκπληκτικό προπονητή»

Γκεντσέρ στο gazzetta.gr: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, πήρατε εκπληκτικό προπονητή»

Γκεντσέρ στο gazzetta.gr: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, πήρατε εκπληκτικό προπονητή»

bet365

Ο πρώην πρόεδρος της Αντάλιασπορ, Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ με άρθρο του στο gazzetta.gr εξηγεί γιατί η ΑΕΚ έκανε εξαιρετική επιλογή με την πρόσληψη του Ζοζέ Μοράις, κάνοντας λόγο για έναν τεχνικό με ξεκάθαρο πλάνο που έφερε την αλλαγή στην τουρκική ομάδα!

Ο Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ θεωρείται ο αναμορφωτής της Αντάλιασπορ. Είναι ο άνθρωπος, ο οποίος προχώρησε στις κατάλληλες κινήσεις προκειμένου η νεοφώτιστη στην περυσινή περίοδο τουρκική ομάδα, να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Με προσωπικές ενέργειες έφερε τον Σαμουέλ Ετό στην Αττάλεια, ενώ λίγο έλειψε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Ροναλντίνιο.

Η πιο σοφή κίνηση όμως του πρώην προέδρου της Αντάλιασπορ ήταν η πρόσληψη του Ζοζέ Μοράις τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ, δεν κρύβει την εκτίμηση του για την δουλειά και το έργο του Πορτογάλου κάνοντας λόγο για έναν προπονητή με φρέσκιες ιδέες, ξεκάθαρο πλάνο, ο οποίος οδήγησε την Αντάλιασπορ σε αξιοσημείωτες επιτυχίες.

Ο Τούρκος παράγοντας έπειτα από τρία χρόνια παραιτήθηκε τον περασμένο Ιούνιο από το πόστο του με συνέπεια η ομάδα της Αττάλειας να πάρει την κάτω βόλτα.

Ο Γκεντσέρ με άρθρο του στο gazzetta.gr καλωσορίζει την επιλογή της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Ζοζέ Μοράις, ενώ προαναγγέλλει επίσκεψη στην Αθήνα!

«Καταρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον γνωρίζουμε. Εισήγαγε στην Αντάλιασπορ ένα σύστημα εντελώς διαφορετικό από τα κλισέ συστήματα στο τουρκικό ποδόσφαιρο.

Είναι ο καλύτερος στο κομμάτι των προπονήσεων μεταξύ όλων των προπονητών με τους οποίους συνεργάστηκα.

Προετοιμάζει την στρατηγική του στο κομμάτι της τακτικής προσαρμόζοντας τις ιδέες του πάνω στο παιχνίδι των αντιπάλων.

Δεν του παίρνει πολύ χρόνο προκειμένου να αναλύσει το παιχνίδι του αντιπάλου και να αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη στρατηγική την οποία θα ακολουθήσει.

Στο ξεκίνημα κάθε σεζόν κάνει τον προγραμματισμό της χρονιάς. Ήταν πολύ πετυχημένος και έφερε ιστορικά αποτελέσματα για την Αντάλιασπορ την περυσινή σεζόν.

Στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο μόνος λόγος που δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο είναι η νέα διοίκηση της Αντάλιασπορ.

Παρότι έχασαν παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν, η ομάδα του ποτέ δεν τα παρατούσε και τα έδινε όλα.

Πέρα από αυτό, είναι καλός άνθρωπος. Αγαπά την δουλειά του και κάνει το καλύτερο δυνατό. Είναι ένας από τους σπάνιους προπονητές και ανθρώπους που αξίζει να συνεργαστείς.

Θα ήθελα να συγχαρώ την ΑΕΚ γιατί έκανε μια πολύ καλή επιλογή. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ζοζέ και στον σύλλογο.

Θα ήθελα να έρθω στην Αθήνα μια μέρα για να επισκεφθώ τον Ζοζέ».

Δείτε πλάνα από την παρουσίαση του Ζοζέ Μοράις στην Αντάλιασπορ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα