Αστέρας Τρίπολης: Επαγγελματίες οι Συρεγγέλας και Ευαγγέλου!

Αστέρας Τρίπολης: Επαγγελματίες οι Συρεγγέλας και Ευαγγέλου!

bet365

Στην υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Ευαγγέλου και Συρεγγέλα, προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης, συνεχίζει να ρίχνει το βάρος τους στα... νιάτα, έχοντας το βλέμμα του στο μέλλον.

Φέτος, βλέπουμε τους Κυριακόπουλο, Κότσιρα, Ίγκορ (και όχι μόνο) να παίρνουν τις ευκαιρίες τους στην πρώτη ομάδα και προς αυτή την κατεύθυνση οδηγούνται κι οι Ευαγγέλου - Συρεγγέλας, με τους δύο νεαρούς παίκτες της Κ-20 να υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Ευαγγέλου και Συρεγγέλα!

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αποτελούν μέλη των ακαδημιών και της ομάδας Κ20 του ΑΣΤΕΡΑ και αυτός είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για τον οποίο το επαγγελματικό τους συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ αποτελεί ακόμη μία περήφανη στιγμή για τους ανθρώπους του συλλόγου.

ΟΜΗΡΟΣ ΣΥΡΕΓΓΕΛΑΣ

Αριθμός φανέλας: 16

Θέση: Επιθετικός

Ημερομηνία Γέννησης: 04/07/1997

Διάρκεια συμβολαίου: Ιούνιος 2021

ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Αριθμός φανέλας: 35

Θέση: Αμυντικός

Ημερομηνία γέννησης: 18/05/1997

Διάρκεια συμβολαίου: Ιούνιος 2019

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα