Η παρουσίαση του βιβλίου «Χρυσός Θρύλος» (vid)

Η παρουσίαση του βιβλίου «Χρυσός Θρύλος» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Η παρουσίαση του βιβλίου «Χρυσός Θρύλος» (vid)

bet365

Οι Νίκος και Γιώργος Γαλαβάς παρουσίασαν το βιβλίο «Χρυσός Θρύλος» σε μια εκδήλωση που έδωσε το παρών όλη η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού.

Την εκδήλωση για το συγκεκριμένο βιβλίο προλόγισαν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης ενώ το παρών έδωσαν οι Αλμπέρτο Μποτία και Παναγιώτης Ρέτσος εκ μέρους της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού. Εκεί ήταν και αρκετοί προπονητές της Ακαδημίας αλλά και βετεράνοι του συλλόγου. Πολλές σημαίνουσες παλιές ποδοσφαιρικές μορφές της οικογένειας των Πειραιωτών.

Το παρών έδωσαν και άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο, όπως ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αλλά και ο Τέρενς Κουίκ εκ μέρους των ΑΝΕΛ. Ακόμα από τον καλλιτεχνικό όπως ηθοποιοί. Επίσης παλιοί προπονητές όπως ο Τάκης Λεμονής.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έστειλε μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας τονίζοντας: «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με το Καραϊσκάκη να είναι μοναστήρι όπως πάντα. Μπορούμε και πρέπει να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και να το πάρουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα το πάρουμε καθαρά και δίκαια. Να είναι όλος ο κόσμος στο πλευρό μας».

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς από την πλευρά του στάθηκε στην μεγάλη σημασία που δίνει ο Ολυμπιακός στην ανάδειξη νέων παιδιών από τις Ακαδημίες του συλλόγου. Άπαντες φυσικά μίλησαν με πολύ καλά λόγια για το βιβλίο.

Στο τέλος της παρουσίασης ο Σύνδεσμος Βετεράνων βράβευσε τους δύο συγγραφείς. Εκείνοι από την μεριά τους τίμησαν τον πρόεδρο του Συνδέσμου και γηραιότερο εν ζωή παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, Γιώργο Δαρίβα, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μου δίνει ζωή ο Ολυμπιακός. Νιώθω νέος λόγω του Ολυμπιακού. Να συνεχίσουμε και να πάρουμε 20 ακόμα σερί πρωταθλήματα για να να σκάσουν οι εχθροί μας». Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο εδώ.


Παρουσίαση "Χρυσός Θρύλος" από dimitris-tomaras

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα