Το μήνυμα του Στραματσόνι και ο... τελικός

Το μήνυμα του Στραματσόνι και ο... τελικός

Να μην επηρεαστούν από την ήττα και να τα δώσουν όλα στον τελικό της Λιέγης, ζήτησε από τους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι που είχε πολλά τετ-α-τετ στο Κορωπί. Μίλησαν και οι αρχηγοί.

Το μήνυμα του Στραματσόνι και ο... τελικός

Η ήττα από την Ξάνθη όπως είναι λογικό έσβησε τα πολλά χαμόγελα στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αναγκάζοντας τον Αντρέα Στραματσόνι το πρωί της Δευτέρας να προσπαθήσει να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε πολλά τετ-α-τετ με τους «πράσινους», προκειμένου να τους εκφράσει prive τα παράπονά του, ενώ στην ομιλία που έκανε μπροστά στην ομάδα, τους επεσήμανε τα ομαδικά λάθη που έγιναν και τους ζήτησε να γυρίσουν... σελίδα, με αφετηρία το παιχνίδι στην Λιέγη.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι από δικά μας λάθη. Ισοφαρίσαμε το ματς, αλλά και πάλι δεχθήκαμε γκολ από ένα μεγαλύτερο ομαδικό λάθος. Πρέπει άμεσα να δούμε τι κάναμε λάθος, να το διορθώσουμε και να μην το επαναλάβουμε», τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

Συνεχίζοντας είπε: «Δεν θέλω να επηρεαστούμε από αυτή την ήττα. Πιστεύω σε αυτό που κάνουμε, πιστεύω σε εσάς και πιστεύω στην δουλειά μας. Πάμε στην Λιέγη για ένα παιχνίδι-τελικό και μετά στην Βέροια. Να κάνουμε αυτά που πρέπει και να γυρίσουμε σελίδα».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η τετράδα των αρχηγών, δηλαδή ο Κάρλος Ζέκα, ο Μάρκους Μπεργκ, ο Κριστιάν Λεντέσμα και ο Λουκ Στιλ, οι οποίοι ανέλαβαν την ευθύνη για την ήττα.

Best of internet