Αναλαμβάνει ο Ιβάν, ανοικτό του Γ. Σαββίδη!

Αναλαμβάνει ο Ιβάν, ανοικτό του Γ. Σαββίδη!

Αναλαμβάνει ο Ιβάν, ανοικτό του Γ. Σαββίδη!

bet365

Τη Δευτέρα στις 11.00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Η προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανοίξει το δρόμο για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στην προεδρία του συλλόγου. Ο ιδιοκτήτης του Δικέφαλου δεν αναμένεται να βρεθεί στη διαδικασία της συνέλευσης, αλλά θα παραστεί στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στα γραφεία της Τούμπας. Οι αλλαγές, πλην της εισόδου του Ιβάν Σαββίδη στη θέση του προέδρου, μπορεί να είναι αρκετές στο νέο συμβούλιο της ΠΑΕ, ενώ ανοικτό παραμένει το αν θα συμμετέχει σε αυτό και ο γιος του, Γιώργος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα