Δακρυσμένα μάτια και προσπάθειες για Παπαδόπουλο (pics)

Δακρυσμένα μάτια και προσπάθειες για Παπαδόπουλο (pics)

Δακρυσμένα μάτια και προσπάθειες για Παπαδόπουλο (pics)

Η παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή δεν έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή. «Είναι ο πατέρας μας», δήλωσε ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Είναι προφανές ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει φτάσει στα όριά του λόγω της διοικητικής ανυπαρξίας. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί πλέον με τις καταστάσεις που διαδραματίζονται στο εσωτερικό της ομάδας και οι οποίες αδικούν πρωτίστως την προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είχαν αντιληφθεί τις προθέσεις του προπονητή τους, δεν τους προκάλεσε εντύπωση η παραίτησή του, αλλά όπως σημείωσε ο Λευτέρης Ιντζόγλου θα επιδιώξουν να τον πείσουν να ανακαλέσει. «Είναι ο πατέρας μας και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Το κλίμα στα αποδυτήρια αποτυπώθηκε επίσης και μέσα από τα δακρυσμένα μάτια παικτών αλλά και των άμεσων συνεργατών του Νίκου Παπαδόπουλου. Εκεί ήταν επίσης και ο Νίκος Καγιούλης, τον οποίον πλησίασαν οι εκπρόσωποι του Τύπου και όπως ήταν λογικό, ζήτησαν το σχόλιό του για την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου. «Ευχαριστώ πολύ», απάντησε και δεν θέλησε να πει το παραμικρό.

Δείτε φωτογραφίες από το πούλμαν του Ηρακλή πριν την αναχώρηση

Best of internet