Πάντζας: «Γήπεδο ναι, πρωτάθλημα όχι η ΑΕΚ»

Πάντζας: «Γήπεδο ναι, πρωτάθλημα όχι η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Πάντζας: «Γήπεδο ναι, πρωτάθλημα όχι η ΑΕΚ»

bet365

Την άποψη πως η ΑΕΚ δεν είναι έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Γιώργος Πάντζας, που όμως παρουσιάστηκε αισιόδοξος σχετικά με το γήπεδο της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάντζας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την επιστολή του στον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Την ΑΕΚ τη βλέπω από το 1949. Έστειλα επιστολή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, στη Μάνα ΑΕΚ, και αν ήταν άλλος πρόεδρος σε εκείνον θα είχα απευθυνθεί. Η ΑΕΚ είναι στην 4η-5η θέση. Έχει να πάρει 20 χρόνια πρωτάθλημα και αυτός είναι ο διακαής πόθος, μας έλεγαν ότι θα κάνουμε μία σούπερ ομάδα. Το “Μπαρτσελόνα” το άκουσα ιδιωτικά.

Λέω ότι μία ανταγωνιστική ομάδα, θέλει ένα γήπεδο γεμάτο με 30-40.000 κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, αν το θέαμα που προσφέρεις είναι καλό, τότε θα πάει και ο κόσμος. Όταν μία ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τότε θα μπορεί να έχει και απαιτήσεις. Θέλω να πάρουμε αξιόλογους παίκτες.

Ο παίκτης αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο, δεν χρειάζεται να δώσεις 35 εκατ. ευρώ. Μπορεί να ανεβάσει το κασέ του και μέσα από τις εμφανίσεις του στην ομάδα. Με τον Τσιγκρίνσκι δεν έχω πρόβλημα, ο Λέσκοτ είναι λίγο μεγαλούτσικος. Ο Αλμέιδα; Κοιτάξτε να δείτε, εγώ θα ήθελα αυτόν και άλλους τρεις παιχταράδες. Αυτό που λέω είναι πως θέλω τρεις παιχταράδες. Δεν είναι αρκετοί αυτοί. Ο ποδοσφαιριστής παίζει στα παιχνίδια, εκείνος πρέπει να έχει το πάθος για να κυνηγήσει αποτελέσματα και να πάρει τα αποτελέσματα.

Αν είχα, θα έδινα λεφτά στην ΑΕΚ. Δεν τα έχω όμως. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δώσουμε μία βάση στο δυναμικό της ομάδας. Δεν είμαι τεχνικός ποδοσφαίρου για να εξηγήσω τι υπάρχει τώρα στην ποδοσφαιρική αγορά, εγώ βλέπω και κρίνω το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που εκπροσωπεί κόσμο, λαό. Αυτήν αγαπώ και ήμουν από παιδάκι στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας κι αν κάποιοι το γκρέμισαν έχουν τις ευθύνες τους».

Για το γηπεδικό θέμα: «Η κυβέρνηση στήριξε και με την κυρία Δούρου, η οποία έδωσε τα χρήματα από την Περιφέρεια στην ομάδα. Πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα βοηθήσει 100% για να γίνει. Το μόνο που εκκρεμεί είναι το θέμα της άδειας, αλλά δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτό».

Για τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας: «Αν υπάρχουν κάποια προβλήματα τοπικά, είναι δικά του προβλήματα και αυτός θα τα λύσει».

Για την κριτική που ασκείται στον ΣΥΡΙΖΑ: «Όλοι αυτοί εφευρίσκουν θέματα για να χτυπήσουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Αυτά είναι γνωστά για μικρά σκεπτόμενους ανθρώπους, οι οποίοι αμφιβάλουν για την πορεία της κυβέρνησης και ζητούν εκλογές. Εκλογές όμως θα γίνουν το 2019. Η κυβέρνηση πάει πολύ καλά και αυτά που άφησαν το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσουμε τα πληρώνουμε για δύο ακόμη μήνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα