Σύσκεψη στους Ζωσιμάδες λόγω και του σεισμού

Σύσκεψη στους Ζωσιμάδες λόγω και του σεισμού

Σύσκεψη στους Ζωσιμάδες λόγω και του σεισμού

Στις 11:00 στους Ζωσιμάδες θα διεξαχθεί σύσκεψη με βασικό θέμα συζήτησης για το αν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό.

Από το Σάββατο ο εγκέλαδος δεν έχει αφήσει ήσυχος τους κατοίκους των Ιωαννίνων και είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν 38 μετασεισμοί όλη την διάρκεια της νύχτας.

Καταλαβαίνει κανείς ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος και δεν αποκλείεται αυτό να επηρεάσει και την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό. 

Όπως έγινε γνωστό ήδη η ΕΠΣΗΠ ανέβαλε όλα τα σημερινά παιχνίδια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ενώ επίσης και η ΕΣΚΑΒΔΕ ανέβαλε τον αγώνα μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα-IBC.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις αναβολές στην Ήπειρο:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, ευαισθητοποιημένοι και συμμεριζόμενοι την αγωνία των κατοίκων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων μετά τον χθεσινοβραδινό σεισμό και την έντονη μετασεισμική δραστηριότητα, αποφασίζουν την αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας των τμημάτων υποδομών όλων των ηλικιακών κατηγοριών, καθώς και των αγώνων της Α', Β', Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ενώσεώς μας για την Κυριακή 16/10/2016.»

Best of internet