Αντικείμενα σε παίκτες του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
Αντικείμενα σε παίκτες του Ολυμπιακού!

bet365

Οι τόνοι ανέβηκαν στη Νέα Σμύρνη μετά μία φάση με Τσόρι και Μασούντ και οι παίκτες του Ολυμπιακού δέχθηκαν αντικείμενα από την εξέδρα. Ένα χτύπησε τον Μποτία.

Ματς με νεύρα και ένταση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Προς το τέλος της αναμέτρησης ο Τσόρι με τον Μασούντ είχαν μία μίνι αγωνιστική... διαφορά με αποτέλεσμα ο Αργεντίνος να πετάξει προς το μέρος του μία μπάλα.

Στην συνέχεια ο Ιρανός όμως έπεσε μόνος του στο έδαφος δίχως να τον ακουμπήσει κανείς. Οι παίκτες του Πανιωνίου πήγαν να ζητήσουν τον λόγο στον Τσόρι και εκείνη την ώρα έπεσαν αντικείμενα προς το μέρος των παικτών των Πειραιωτών. Ένα μάλιστα βρήκε τον Μποτία. Κάποιοι παίκτες του Πανιωνίου πήγαν προς την εξέδρα και επιχείρησαν να τους σταματήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα