Οι 19 «εκλεκτοί» και η έκπληξη του Ίβιτς

Οι 19 «εκλεκτοί» και η έκπληξη του Ίβιτς

Οι 19 «εκλεκτοί» και η έκπληξη του Ίβιτς

Ποιους επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή και η επιλογή του για το κέντρο της άμυνας.

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς, όπως συμβαίνει κάθε φορά πριν από ένα παιχνίδι, δούλεψαν στις στημένες φάσεις και συγκεκριμένα στην εκμετάλλευση, αλλά και την αντιμετώπιση τους, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δελτίο Τύπου.

Οι Τζαβέλλας και Γιαννούλης συνέχισαν το ειδικό τους πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο, φυσικοθεραπεία και πρόγραμμα σε πισίνα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των "εκλεκτών" του για το αυριανό παιχνίδι: 

Γλύκος, Μπρκιτς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Πέλκας, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Τιάμ, Κάμπος, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Περέιρα και Αθανασιάδης.

Eκτός έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Κοροβέσης, Κουλούρης, Χαρίσης, Βελλίδης, Τζαβέλλας και Γιαννούλης.

Όπως έχει φανεί στις τελευταίες προπονήσεις ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Στέλιο Μαλεζά, αφήνοντας στον πάγκο τον Φερνάντο Βαρέλα και χρησιμοποιώντας στο κέντρο της άμυνας δίδυμο τους Κρέσπο και Μαλεζά.

Best of internet