Ματζουράκης; «Να μην... λυθεί η γλώσσα»

Gazzetta team
Ματζουράκης; «Να μην... λυθεί η γλώσσα»

bet365

Ο Ματζουράκης τόνισε πως στον Παναιτωλικό δεν θέλουν να... πετούν στα σύννεφα.
Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Γιάννης Ματζουράκης μετά το σημερινό 4-0 επί της Κέρυρας. «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το ωραίο τους παιχνίδι. Ωρες – ώρες τους χαίρομαι και στην προπόνηση, τους χαίρομαι και στο παιχνίδι και μπράβο τους. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με πολύ ενέργεια και το είχαμε σχεδιάσει βλέποντας τις στατιστικές της Κέρκυρας που έχει δεχθεί γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και αυτό προσπαθήσαμε. Μετά έπεσε ο ρυθμός και είχε πολύ ζέστη. Στο δεύτερο ημίχρονο στηρίξαμε την εικόνα μας και οι παίκτες μου συνέχισαν την παράστασή τους», είπε αρχικά και συνέχισε. «Ολες οι φάσεις που γίνανε ήταν καθαρές. Είχαμε εννιά τελικές που μπορούσαν να μπουν γκολ. Πρέπει να σας πω όμως ότι δεν ήταν εύκολο παιχνίδι διότι απέναντί μας είχαμε μια ομάδα με πολύ καλές στατιστικές. Είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ η ομάδα που με τις λιγότερες διεισδύσεις. Δε δέχεται».
Στην συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός ως... ατακαδόρος που είναι, απάντησε με χαρακτηριστικό τρόπο όταν ρωτήθηκε αν μπορούν τα «καναρίνια» να έχουν ανάλογη εμφάνιση με ποδόσφαιρο κατοχής και στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. «Ξέρετε... όταν κερδίζεις 4-0 λύνεται η γλώσσα σου. Καλύτερο όχι… Αφήστε το έτσι!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα