Η συγγνώμη του Πατίτο για την τιμωρία (pic)

Η συγγνώμη του Πατίτο για την τιμωρία (pic)

Gazzetta team
Η συγγνώμη του Πατίτο για την τιμωρία (pic)

bet365

Με ένα μήνυμα στο Facebook, ο Πατίτο Ροντρίκεζ ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ΑΕΚ για την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε.

Το λάθος που έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χτυπώντας τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ποινή τριών αγωνιστικών, αναγνώρισε ο Πατίτο Ροντρίγκεζ.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός μέσω ενός μηνύματος στο Facebook, ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ΑΕΚ και δεσμεύτηκε πως δεν θα το επαναλάβει ξανά.

«Με αυτή τη φωτογραφία απολογούμαι στους φιλάθλους για το λάθος μου και την αποβολή μου για τα επόμενα ματς. Δεν θα συμβεί ξανά. Παίρνω την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη που πήρα. Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να παίξω σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα