Ζέμαν: Γιατί δεν πήγα στον ΠΑΟΚ

Ζέμαν: Γιατί δεν πήγα στον ΠΑΟΚ

Ζέμαν: Γιατί δεν πήγα στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Μάρτιν Ζέμαν απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ πριν από τέσσερα χρόνια, ο Γιώργος Δώνης τον περίμενε στην Ολλανδία, αλλά ο 23χρονος, τότε, μεσοεπιθετικός δεν εμφανίστηκε στο Ντόρβερθ.

Ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει το καλοκαίρι του 2012 πολύ κοντά στην απόκτηση του Τσέχου ποδοσφαιριστή, με την περίεργη φούξια κόμμωση, που τότε αγωνιζόταν στην Σπάρτα Πράγας η οποία έψαχνε για να τον δώσει δανεικό.

«Ήμουν με τα αεροπορικά εισιτήρια για την Ελλάδα στα χέρια μου και πολύ κοντά στο να πάω στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Εκείνη την περίοδο, περιμέναμε με την σύζυγό μου την γέννηση του πρώτου μας γιου και τελικά αποφάσισα να μην πάω στην Ελλάδα και δέχθηκα την προσφορά της Βικτόρια Πλζεν», αποκάλυψε σήμερα ο Ζέμαν, που τελικά παραχωρήθηκε στην ομάδα από το Πλζεν, όπου επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι για να υπάρξει συμπαίκτης με τον Εργκίς Κάτσε.

Ένας άλλος, πάντως, Ζέμαν (ο Μάριαν) είχε περάσει την περίοδο 2001-2002 από τον ΠΑΟΚ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα