Τα προβλήματα φέρνουν αλλαγές στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Τα προβλήματα φέρνουν αλλαγές στην Κέρκυρα

bet365

Επιστροφή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Κέρκυρα να ανοίγει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής. Ετοιμάζει αλλαγές ο Γρηγορίου στους Φαίακες, λόγω τραυματισμών...

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής η Κέρκυρα. Το Σάββατο, οι Φαίακες, φιλοξενούνται από τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής και εν μέσω πολλών προβλημάτων θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, όπως σας είπαμε την Πέμπτη, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βενέτη, Γκομές, Γεωργακόπουλο, αλλά και στον Ντουαλά που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα. Έτσι ο Έλληνας τεχνικός, αναγκάζεται, να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές.

Το σύστημα που θα παρατάξει αναμένεται να είναι 4-2-3-1. Ο Αραμπατζής δείχνει να κρατά την θέση του στο τέρμα, έχοντας τους Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου μπροστά του. Αριστερά θα βρεθεί ο Ντιόγκο, ενώ στα δεξιά αντί του Γκομές, αναμένεται να δούμε τον Σπίνουλα στο ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Σιόντης, με τον Ανδρεόπουλο που παίρνει θέση βασικού δίπλα του. Αριστερό εξτρέμ ο Επστάιν, δεξί ο Γεωργίου, δεκάρι ο Ζορμπάς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Τουράμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα