Με Κουρμπέλη ο Αστέρας κόντρα στον Πλατανιά

Με Κουρμπέλη ο Αστέρας κόντρα στον Πλατανιά

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πήρε στην αποστολή για το ματς τον Πλατανιά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, με τη συμμετοχή του αρχηγού στην 11άδα ωστόσο να αποτελεί ακόμη ερωτηματικό. Οι σκέψεις του «Ελέ» για το πολύ σημαντικό ματς.

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Πλατανιά (15/10, 18:15) στο «Κολοκοτρώνης» ολοκληρώθηκε.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος συνεχίσει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον έσω πλάγιο.

Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά ο αρχηγός «σφίγγει τα δόντια» και αναλόγως από το πως θα είναι πριν το ματς θα αποφασιστεί αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ή όχι.

Από εκεί και πέρα, ο Δημούτσος επιστρέφει κι αυτός στη διάθεση του «Ελέ», ενώ Χαμντανί και Στανισάβλιεβιτς ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Από την άλλη, ο Ιγκλέσιας δεν είναι έτοιμος ενώ ο Φαρίνας είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στη Λεωφόρο.

Το ματς κόντρα στην ομάδα των Χανιών είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα της Τρίπολης, που μετά το 0/4 θέλει να κάνει... restart και αυτός είναι και ένας λόγος που ο «Κούρμπε» δηλώνει «παρών έστω και στην αποστολή.

Η 11άδα, λοιπόν, εξαρτάται από τη συμμετοχή ή όχι του 22χρονου.

Αν, λοιπόν, παίξει ο Κουρμπέλης, η άμυνα θα αποτελείται από τους Μπέρτο (δεξιά), Γιαννούλη (αριστερά) και Σεφίλ στο πλευρό του. Αν όχι, ο Μπέρτος θα παίξει στα στόπερ όπως στη Λεωφόρο κι ο Ίγκορ θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Στον χώρο του κέντρου ο Τσουκαλάς είναι ο σίγουρος και από εκεί και πέρα ο «Ελέ» θα κρίνει ποιος μεταξύ των Δημούτσο-Χαμντανί είναι ποιος έτοιμος για την 11άδα. Φαβορί πάντως είναι ο πρώτος.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης... παίζει μόνος του και λογικά θα έχει από πίσω του τους Μάσα (αριστερά), Καλτσά (δεξιά) και ο οργανωτής θα είναι ο Τσιλιανίδης, όπως προείπαμε.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κοσίτσκι, Ντοναρούμα, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κυριακόπουλος, Ίγκορ, Μάσα, Νίκο Φερνάντες, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Δημούτσος, Καλτσάς, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Γκοντό και Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα